ροή ειδήσεων

Με Χέινς στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός


Το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα αναμένεται να κάνει στο Βενετόκλειο ο Μαρκέζ Χέινς, στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς αναχωρούν το απόγευμα του Σαββάτου (06/02) για το «σμαραγδένιο νησί» και στην αποστολή θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς γκαρντ, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στη μεσημεριανή προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, όπως επίσης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται την Κυριακή (07/02, 16.00) απέναντι στους «νησιώτες», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, και όπως υπενθυμίζει η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της: «Λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή (07/02) αναμέτρηση». Βέβαια, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να δώσουν μεμονωμένα το παρών στο Βενετόκλειο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *