ροή ειδήσεων

Τα φρικτά βασανιστήρια σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες


Νέες καταθέσεις - σοκ για τα φρικτά βασανιστήρια και τον εξευτελισμό που βίωνε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από τους «σκληρούς» της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι μαρτυρίες αυτές αφορούν τις τελευταίες ημέρες του άτυχου σπουδαστή, πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τις νέες καταθέσεις, που αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, η ομάδα των «νταήδων» είχε φτάσει στο σημείο ακόμη και να τον κρεμάσουν έξω από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου, ενώ ο άτυχος 20χρονος κυκλοφορούσε μελανιασμένος.

Πολλοί γνώριζαν αλλά κανείς δεν αντιδρούσε. Κι όταν άνοιξαν τα στόματα ήταν αργά. Αυτό επιβεβαιώνει στην κατάθεσή της η Μαρία Γιακουμάκη, μητέρα του Βαγγέλη, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις 10 μαρτυρικές μέρες του γιού της πριν από την εξαφάνισή του:


Έμαθα από τα άλλα παιδιά ότι την ημέρα των εκλογών τον είχαν δέσει στην καρέκλα και ότι το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου είχαν πάλι ξεκινήσει τα ίδια φαινόμενα σωματικής και ψυχολογικής βίας.

Ακόμη και η μαγείρισσα της σχολής φαίνεται ότι γνώριζε όσα έκαναν οι «σκληροί» στον άτυχο σπουδαστή. «Του έκλειναν το ζεστό νερό, τον έκλεισαν σε ντουλάπα και του έριχναν κέρματα, τον ξύρισαν παρά την θέλησή του» κατέθεσε η μαγείρισσα, ενώ στη διοικητική εξέταση που έγινε, η υπεύθυνη της εστίας της σχολής επιβεβαιώνει ότι «η συμπεριφορά μαθητών σε βάρος του Γιακουμάκη ήταν απαράδεκτη, βίαιη, εξευτελιστική».

Κλειστά στόματα βρήκε πάντως ο θείος του άτυχου Βαγγέλη Γιώργος Βιδιαδάκης, ωστόσο έμαθε τι συνέβαινε στον ανιψιό του:


Έκανε μπάνιο στις τρεις η ώρα το βράδυ για να έχει ησυχία. Του έπαιρναν την πετσέτα του προσώπου του και σκούπιζαν το πάτωμα. Του είχαν σπάσει το κρεβάτι και αναγκάστηκε να πάρει τάβλες από άλλους συμφοιτητές, να ξαναφτιάξει το κρεβάτι για να κοιμηθεί.

Τέλος, από την πλευρά του, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης σημείωσε ότι η οικογένεια Γιακουμάκη «το μόνο που περιμένει είναι η Δικαιοσύνη να δώσει επιτέλους απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματά τους».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/2/16 09:56

    να ξεκαθαρίσει ο ρόλος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρκογιαννάη από την κρήτη που κάλυπτε τους δολοφόνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/16 13:40

    ο μαρκογιαννακησ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑ!!!
    ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΕΥΕ ΨΗΦΟΥΣ,ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΙ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ)
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑΝ??????????????
    ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ,ΕΝΑ EMAIL ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!ΣΙΩΠΗ-ΣΥΝΕΝΟΧΗ(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΕΑΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΜΕΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/16 16:25

    Σε κανέναν Μαλάκα δεν θα αφήσω να κακοποιεί το παιδί μου στο σχολείο η οπουδήποτε αλλού, κανένας Μαλάκας δεν είναι άξιος να βασανίζει το παιδί μου και να το δημιουργεί μόνιμα τραύματα ή να το θέτει στο κίνδυνο της αυτοκτονίας όπως έχει συμβεί σε πολλά παιδάκια τα οποία βίωναν την κακοποίηση από άλλα μπάσταρδα...Γονείς να είστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ προσεχτικοί στο θέμα αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/16 16:18

    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.ΣΧΟΛΕΙΟ-ΣΤΡΑΤΟ-ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΓΑΜΟΣ-ΖΩΗ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 8 ΕΤΩΝ ΕΙΤΕ 40 ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.(ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ) ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ.ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ.ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *