ροή ειδήσεων

Βίντεο: Το κορίτσι με τη Συγγενή Καρδιοπάθεια που «έσπασε» το ίντερνετ την ημέρα των ερωτευμένων


«Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους και τους καρδιοπαθείς»


Πάνω από 5.500 shares, 444 like - Με ένα βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook στις 14 Φεβρουαρίου, μοιράζεται δημόσια το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, κυρίως όμως στέλνει ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας προς όλα τα παιδιά

Η Νεκταρία Αναστασοπούλου είναι μόλις 18 χρονών και δίνει τη δική της μάχη για να κερδίσει τη ζωή.

Με ένα βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook στις 14 Φεβρουαρίου, μοιράζεται δημόσια το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, κυρίως όμως στέλνει ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας προς όλα τα παιδιά.

Η 14η Φεβρουαρίου είναι γνωστή σαν ημέρα των ερωτευμένων, ωστόσο για κάποιους ανθρώπους είναι γνωστή σαν Παγκόσμια ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών!

Σε ένα συγκινητικό βίντεο το κορίτσι περιγράφει το πρόβλημα υγείας της, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις αντιξοότητες και γενικά την καθημερινότητά της, και ευχαριστεί τον κόσμο που τη στηρίζει.




Όπως λέει, έχει προχωρήσει σε τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς στις οποίες έχει υποβληθεί στην Αμερική. Μιλά για τον πόνο που έχει συναντήσει όταν επισκέφτηκε νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν άλλα παιδιά και δείχνει τα σημάδια από τις εγχειρίσεις της.

«Δεν αξίζει να χαραμίζουμε τις στιγμές μας για βλακείες. Ζήστε την κάθε μέρα σας όσο καλύτερα γίνεται, μην αγχώνεστε και μη στενοχωριέστε για πράγματα που δεν αξίζουν» λέει και συμβουλεύει όσους έχουν την ίδια πάθηση με εκείνη να είναι περήφανοι, να μην νιώθουν άβολα και να είναι άνετοι. «Να μιλάτε και ζείτε με αυτό» λέει.

«Όσοι με ακούτε και θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτή τη μάχη κατά των Συγγενών Καρδιοπαθειών υπάρχει ο Σύλλογος Η Καρδιά του Παιδιού στην Αθήνα. Θα σας παρακαλούσα να στείλουμε αυτό το μήνυμα μακριά», λέει και κλείνει τη συγκλονιστική της εξομολόγηση με δυο λέξεις: Δύναμη και Αγάπη.

Ανεβάζοντας το βίντεό της, η Νεκταρία το συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους και φυσικά σε όλους εμάς τους καρδιοπαθείς. Έφτιαξα αυτό το βίντεο για να μιλήσω για μένα προσωπικά και να σκορπίσω λίγη δύναμη κι αγάπη! Βοηθήστε το να πάει μακρυά διότι, δυστυχώς, δεν το ξέρει πολύς κόσμος ότι σήμερα είναι η Π.Η.Σ.Κ. ! #Αγάπη_μονο




Από την ώρα που «ανέβηκε» το βίντεο στο ίντερνετ την περασμένη Κυριακή έχει αποσπάσει 443 like και 5.696 shares!

Η νεαρή κοπέλα ζει στα Ιωάννινα και σπουδάζει στο πρώτο έτος του Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου της πόλης.

Η Νεκταρία ζητά βοήθεια για να ταξιδέψει το μήνυμά της όσο το δυνατό πιο μακριά!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *