ροή ειδήσεων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Ένοπλοι Τούρκοι στη Θράκη τρομοκρατούν Έλληνες πολίτες

Ένα περίεργο περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν ένας υπάλληλος
– διανομέας φαγητού και ένας ένοπλος έλαβε πρόσφατα χώρα έξω από τα γραφεία τουρκόφωνης εφημερίδας στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «ΦΩΝΗ», ο διανομέας φαγητού προσεγγίζοντας την είσοδο της πολυκατοικίας, στην οποία συστεγάζονται και τα γραφεία της τουρκόφωνης εφημερίδας, εμποδίστηκε να εισέλθει σε αυτήν από έναν άγνωστο άντρα, που μιλούσε τούρκικα και ο οποίος δεν δίστασε να επιδείξει στον διανομέα το όπλο που φέρεται να είχε μαζί του με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραπεί έντρομος σε φυγή.

Αστυνομικές πηγές που ρωτήθηκαν για το περιστατικό αυτό επιβεβαίωσαν το αληθές του όμως αυτό που μας αποκάλυψαν προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και σίγουρα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, όσον αφορά κυρίως τη στάση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, ο ένοπλος αυτός άνδρας ανήκει στην προσωπική ασφάλεια μεγάλου οικονομικού παράγοντα της μειονότητας, ο οποίος σε κάθε επίσκεψη του στην περιοχή συνοδεύεται από ιδιωτικούς ένοπλους σωματοφύλακες που έχουν τουρκική υπηκοότητα.

Για την παρουσία τους μάλιστα στην περιοχή ενήμερη είναι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, η οποία όμως δεν λαμβάνει κανένα μέτρο προκειμένου να περιορίσει την παράνομη αυτή δράση καθώς βάσει νόμου απαγορεύεται ρητά σε οποιονδήποτε ξένο υπήκοο να οπλοφορεί εντός της ελληνικής επικράτειας.

Οι Τούρκοι ένοπλοι σωματοφύλακες λειτουργούν ανεξέλεγκτοι, εκτός ορίων του νόμου, και αν λάβουμε υπόψη την ευκολία με την οποία επέδειξε ένας εξ αυτών το όπλο του σε έναν απλό διανομέα φαγητού, τότε δεν θέλουμε να διανοηθούμε για το τι είναι ικανοί να πράξουν σε άλλες περιπτώσεις.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *