ροή ειδήσεων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ! Τι είπε ο Καμμένος σε δημοσιογραφικό «πηγαδάκι» για τις… εκλογές – Όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου

Παραμένουν, όπως φαίνεται τα σύννεφα πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου.


Τη στιγμή που οι περισσότεροι Συριζαίοι βουλευτές απορρίπτουν τα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο Πάνος Καμμένος επιμένει στα όσα δήλωσε χθες σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι αν οι δανειστές επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις τότε το λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο Real FM, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά τη συνέντευξη Τύπου για τα hot spots, ερωτηθείς σχετικά σε δημοσιογραφικό «πηγαδάκι» δήλωσε ότι υπάρχει μια συμφωνία με τους δανειστές και με βάση αυτή πρέπει να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος, εάν οι απαιτήσεις ξεπεράσουν τη συμφωνία τότε μπορούμε να λέμε ότι το λόγο θα έχει και πάλι ο λαός.


Όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου
Ωστόσο, μπορεί οι δηλώσεις του κ. Καμμένου να σήμαναν συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου -είναι χαρακτηριστικό ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης έδωσε συνέντευξη στον 9.84 όπου ουσιαστικά διέψευσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας- ωστόσο το σενάριο στησίματος κάλπης δεν είναι κάτι που έχει ξεχαστεί. Σε καμία περίπτωση, δεν πέρασε απαρατήρητη η μεγαλειώδης κινητοποίηση της Πέμπτης, όπου διαφάνηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να ενώσει όλες τις κοινωνικές ομάδες εναντίον του.

Το επιτελείο του πρωθυπουργού ανησυχεί έντονα από τις επιθέσεις που δέχονται οι βουλευτές και τα στελέχη του. Στο πλαίσιο αυτο, σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα να κλιμακώσει την αντιπαράθεση του με άλλα κόμματα κάνοντας λόγο για προσπάθειες αποσταθεροποίησης και παραπληροφόρησης.

Όσον αφορά στο αγροτικό μέτωπο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα εκτόνωσης. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν αναμένεται να επιτρέψει στους αγρότες να «κλείσουν» την Αθήνα.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *