ροή ειδήσεων

Θα σαρώσουν οι άνεμοι στην περιοχή μας!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμεναρχείο Ρόδου αναφέρεται στους ενισχυμένους ανέμους 7 με 8 μποφόρ και πιθανότατα στο Αιγαίο 9 μποφόρ! Γεγονός βέβαια, που αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις θάλασσές μας, αλλά και που, ταυτόχρονα, θα πρέπει ν΄ αναγκάσει τους ιδιοκτήτες σκαφών να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των σκαφών τους. Πιο συγκεκριμένα:


Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το από Α/Α 06/2016 έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε στις στις 20-2-2016 αναμένεται πρόσκαιρη επιδείνωση από σήμερα το απόγευμα (Σάββατο 20-2-2016) μέχρι τις πρωινές ώρες αύριο (Κυριακή 21-2-2016) με κύρια χαρακτηριστικά:

Α. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες (κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, των Σποράδων, της Εύβοιας, των νησιών του βόρειου και ανατολικού Αιγαίο και αργότερα των Δωδεκανήσων και πιθανώς των ανατολικών Κυκλάδων οι οποίες θα συνοδεύονται κατά τόπους και από χαλαζοπτώσεις.

Β. Τους ενισχυμένους ανέμους 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν στο Αιγαίο 9 μποφόρ.



Κατόπιν τούτου παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες σκαφών που ελλιμενίζονται στους λιμένες και όρμους περιοχής δικαιοδοσίας μας, να μεριμνήσουν για την ασφάλεια των σκαφών τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *