ροή ειδήσεων

Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού


Νέους αρχηγούς στην ΕΛΑΣ, στο Λιμενικό Σώμα και στο Πυροσβεστικό Σώμα επέλεξε
το ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε σήμερα.

Νέος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στη θέση του Αθανάσιου Αθανασόπουλου, αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος διευθυντής κλάδου διοικητικής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης υποναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης.



Ο κ. Ράπτης αναλαμβάνει τη θέση του αρχηγού του σώματος και προάγεται στο βαθμό του αντιναυάρχου ενώ ο αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος που είχε αναλάβει το σχεδιασμό και την υλοποίηση του «Λιμενικού Καλλικράτη» αλλά και την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Σώματος, αποστρατεύεται με το βαθμό του ναυάρχου εν αποστρατεία.

Επίσης αποστρατεύονται οι υπαρχηγοί αντιναύαρχοι Αθανάσιος Χονδρονάσιος και Νικόλαος Πατρινός αλλά και οι ανώτατοι αξιωματικοί Ευάγγελος Τσάντζαλος και Γιώργος Συβίτος.

Τα ονόματα των αξιωματικών που θα αναλάβουν τις θέσεις των δύο υπαρχηγών του σώματος θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.



Στην ΕΛ.ΑΣ. νέος αρχηγός αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υπαρχηγός, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας ενώ στην Πυροσβεστική ο μέχρι σήμερα επιχειρησιακός υπαρχηγός, αντιστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς (φωτό κάτω).






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *