ροή ειδήσεων

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας! Αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ


Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν προβλέπει η ΕΜΥ για τον καιρό, αύριο, Πέμπτη. Αναμένεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Δείτε σε χάρτες που θα βρέξει.


Από τη νύχτα στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Σε πτώση ηθερμοκρασία.

Δείτε ανά τρίωρο στους παρακάτω χάρτες, την πορεία των ισχυρών βροχοπτώσεων σε ολόκληρη τη χώρα:








































Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα

Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: Στη Δυτική Μακεδονία νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές, πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινά και ημιορεινά το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια το βράδυ σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά.Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Από το βράδυ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο που γρήγορα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα βόρεια ορεινά από τις βραδινές ώρες. Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6 μποφόρ που το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 17βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ τη νύχτα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες τη νύχτα στα δυτικά. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα καταιγίδες. Στα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές από το βράδυ. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική - Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ τη νύχτα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη - Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Σε σταδιακή πτώση το βράδυ.


Πηγή χαρτών: poseidon.hcmr.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *