ροή ειδήσεων

Ρόδος: «χτύπημα» κουκουλοφόρων το μεσημέρι στην περιοχή Ροδίνι


Ακόμη ένα κρούσμα ληστείας με κουκουλοφόρους έγινε πριν λίγο. Αυτή τη φορά στην περιοχή Ρόδινη και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα της οδού Οσλο.

Σύμφωνα με την καταγγελία συμπολίτη μας στο if media σήμερα στις 14:10 δυο άτομα full face χτύπησαν το κουδούνι διαμερίσματος που βρίσκεται σε ημιώροφο της οδού Οσλο προφανώς για να ληστέψουν. Για κακή τους τύχη όμως έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους του διαμερίσματος οι οποίοι τους είδαν από την βεράντα.

Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν άμεσα σε φυγή.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ οι οποίοι «χτενίζουν» αυτή την ώρα την γύρω περιοχή, ωστόσο προς το παρόν δεν τους έχουν εντοπίσει.

Όπως ανέφερε στο if media o κάτοικος και ιδιοκτήτης της οικίας στην οδό Οσλο «Πρόκειται για δυο αρκετά ψηλούς άντρες οι οποίοι φορούσαν κουκούλες»

Αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών αλλά και ανεπιτυχών προσπαθειών για να εισβάλλουν σε σπίτια και μαγαζιά τους τελευταίους μήνες στο νησί της Ρόδου.

Πάντως όπως έγινε γνωστό, για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει επιληφθεί τόσο η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου όσο και το Α.Τ. Ρόδου.

Κ.Τ. If media

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *