επικαιρότητα

Σοκαριστικό βίντεο! Χτυπά άγρια αγοράκι σε παιδικό σταθμό (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Οργή προκαλούν οι εικόνες από τα χτυπήματα παιδαγωγού σε μικρό αγοράκι σε κέντρο ημερήσιας φροντίδας για παιδιά. Στο βίντεο ακούγεται η απαλή μουσική που είχαν βάλει για να κοιμηθούν τα παιδιά στον παιδικό σταθμό και ξαφνικά η Kimberly Marie Reid χτυπά έναν 4χρονο που είχε ξαπλώσει.


Η 41χρονη εργαζόμενη που κατέγραψε κρυφά συνάδερφός της στις 29 Ιανουαρίου, σηκώνει το παιδάκι από τα χέρια και τα πόδια και το πετά κάτω. Το βίντεο παράδοθηκε στο ειδικό τμήμα Παιδιών και Οικογενειών και τις αρχές.

Οι επιθέσεις της νοσοκόμας, σύμφωνα με ερευνητή των Υπηρεσιών Προστασίας Παιδιού, είχαν ξεκινήσει πριν από τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Η Kimberly ισχυρίστηκε στις αρχές πως έπαιζε απλά με το παιδάκι. Από τη σύλληψή της και μετά δεν υπάρχουν παιδιά στο συγκεκριμένο κέντρο στη Φλόριντα, με τους γονείς να εκφράζουν την οργή τους μετά τη δημοσιοποίηση του σοκαριστικού βίντεο.

Η δίκη της 41χρονης, που έχει κατηγορηθεί για ληστεία και απάτες στο παρελθόν, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου.Πηγή: Nydailynews

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Μπορώ να βγάλω κ γω σχολή για μπάτσος να με πληρώνεται για να κάθομαι να καπνίζω κ να μιλάω στο κινητό ενώ μπροστά μου (στην Φανερωμένη) τα αυτοκίνητα μένουν κολλημένα επι μισή ώρα κ να μη με νοιάζει...;;;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης