ροή ειδήσεων

Η ΑΕΚ υπέταξε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των αποβολών!


Το ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας βάφτηκε σε χρώματα κιτρινόμαυρα, με την ΑΕΚ να κερδίζει 1-0 τον Ολυμπιακό και να τον υποχρεώνει στην πρώτη του φετινή ήττα αλλά είχε και... κόκκινο φόντο λόγω των τριών αποβολών. Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες και η ΑΕΚ με δέκα, ενώ πολλά παράπονα εκφράζει ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου.Στο α' ημίχρονο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, με τον Ολυμπιακό πάντως να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Το β' ημίχρονο ξεκίνησε με μία φάση που άλλαξε τα δεδομένα. Στο 47' ο Μποτία φάνηκε να ανατρέπει τον Αραβίδη που έφευγε στην αντεπίθεση, με τον διαιτητή Καλογερόπουλο να βγάζει απευθείας κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Ολυμπιακού επειδή ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ακολούθησε ένα εκρηκτικό διάστημα για την ΑΕΚ αλλά ο Ολυμπιακός αν και με 10 παίκτες κρατούσε το 0-0. Όλα αυτά ως το 76' όταν ο Καλογερόπουλος έδωσε πέναλτι για χέρι του Μιλιβόγεβιτς σε προσπάθεια του Ντίντακ. Μάλιστα έβγαλε και 2η κίτρινη κάρτα στον Μιλιβόγεβιτς, με τον Ολυμπιακό να μένει με εννέα παίκτες!

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπουονανότε. Ο Ρομπέρτο απέκρουσε τη μπάλα αλλά στην επαναφορά ήρθε ο Βάργκας για να τη στείλει στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 και βάζοντας... φωτιά στο ΟΑΚΑ.

Οι αποβολές βέβαια δεν τελείωσαν εκεί, καθώς στο 86' ο Γκάλο της ΑΕΚ τράβηξε από τη φανέλα τον Μαζουακού και δέχτηκε κι εκείνος δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες.

Στα λεπτά που απέμεναν ο Ολυμπιακός με εννέα παίκτες πίεσε πολύ ανορθόδοξα (ανέβηκε ο Σιόβας σέντερ φορ) και η ΑΕΚ κράτησε το υπέρ της 1-0, σκορπώντας πανηγύρι στους 40.000 φίλους της που την υποστήριξαν στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογιέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Σιμόες, Γιόχανσον, Σουκουλίνι (52' Πέκχαρτ), Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Αραβίδης (75' Μπουονανότε)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (49' Ντα Κόστα), Πάρντο (32' Σεμπά), Ντουρμάζ, Ιντέγε


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *