ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ - DEALOUT : ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ!!


Το DealOut είναι μία καινοτόμα εφαρμογή που σαν στόχο έχει να τονώσει την αγορά του νησιού και να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να συνεχίσει να βγαίνει έξω σε αυτήν την οικονομικά δύσκολη περίοδο.

Η εφαρμογή προωθεί τα καταστήματα που συνεργάζεται στα κινητά τηλέφωνα όλων των χρηστών που την χρησιμοποιούν και παράλληλα τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίζουν καθημερινά μοναδικές προσφορές για αυτά. Με αυτό τον τρόπο και οι χρήστες και τα καταστήματα αλλά και ολόκληρη η τοπική αγορά βγαίνουν κερδισμένοι.

Πως λειτουργεί: Ο χρήστης επιλέγει την προσφορά που επιθυμεί από μία λίστα διαθέσιμων προσφορών ημέρας. Έπειτα “ξύνει” ένα πεδίο ξυσίματος και παίρνει έναν κωδικό κατοχυρώνοντας έτσι την προσφορά. Τέλος, απλά δίνει τον κωδικό στο κατάστημα που προσφέρει την συγκεκριμένη προσφορά και την αποκτά.

Πώς δημιουργήθηκε η ιδέα από τον Λεωνίδα Ορφανίδη με καταγωγή από Ρόδο: Την ιδέα τη συνέλαβα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας. Στο στρατόπεδο μου υπήρχε ένα παιδί με καταγωγή από την Αθήνα. Κάθε φορά που είχε έξοδο προτιμούσε να μένει μέσα στο στρατόπεδο αντί να έρχεται μαζί μας για καφέ, με την δικαιολογία ότι θέλει να μιλήσει με την κοπέλα του στο τηλέφωνο. Σύντομα καταλάβαμε ότι ο λόγος που δεν έβγαινε από το στρατόπεδο ήταν καθαρά οικονομικός. Παρόλα αυτά δεν δεχόταν με τίποτα να έρθει μαζί και να τον κεράσει κάποιος γιατί προφανώς ντρεπόταν. Χαρακτηριστικά, μία μέρα όταν του είπα να έρθει μαζί να τον κεράσω έναν καφέ μου έδειξε το κινητό του (που έπαιρνε τηλέφωνο την κοπέλα του) και μου είπε “ Κερνάει το κινητό μου!”. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα “Μακάρι να μπορούσε όντως να τον κεράσει το κινητό του” και κάπως έτσι και μετά απο 1 χρόνο φτάσαμε στο DealOut.!

Να σημειωθεί ότι η λήψη της εφαρμογής είναι δωρεάν και το όλο project έχει προκαλέσει ήδη ντόρο στο νησί καθώς αν καιτρέχει μόλις δύο μήνες η ανταπόκριση του κοινού της Ρόδου και κυρίως της νεολαίας είναι τεράστια.




· Το μότο της εφαρμογής: “ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ!!”

· Λήψη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mumtaziz.dealout

· Επικοινωνία: dealoutgr@gmail.com

· Σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/dealout.gr/





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *