ροή ειδήσεων

Κως: Έτσι ''τρολάρουν'' τον Πάνο Καμμένο - Χαμός στο facebook με τη φωτογραφία που βλέπετε!


Οι κάτοικοι του νησιού, απάντησαν με τον τρόπο που θα δείτε στον Πάνο Καμμένο, για τις πρόσφατες δηλώσεις του, για τους αγανακτισμένους στην Κω...


Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στα τέλη του περασμένου Γενάρη, ο Πάνος Καμμένος μίλησε για φαινόμενα εκμετάλλευσης μεταναστών στην Κω, λέγοντας: «Θυμάστε κάποιους αγανακτισμένους στην Κω, πέρυσι το καλοκαίρι; Οι αγανακτισμένοι στην Κω, όμως, κάποιοι από αυτούς, ή μάλλον οι ίδιοι, έχουν βάλει 15 πολύμπριζα μπροστά από το μαγαζί τους και φορτίζουν με 5 ευρώ το κινητό του μετανάστη» και συμπλήρωσε: «Όταν πουλάνε το μπουκαλάκι νερό 3 ευρώ και έχουν περάσει 1 εκατομμύριο άνθρωποι, και έχουν πιει δύο μπουκαλάκια την ημέρα, μιλάμε για 6 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα λέω για να δούμε ότι το μεταναστευτικό είναι ένα θέμα πολύπλοκο».

Το πρωί ήρθε η απάντηση των κατοίκων στο Λινοπότι. Έβαλαν όπως βλέπετε στο δρόμο πολύμπριζα και έγραψαν από πάνω 5€, εννοώντας το κόστος για να φορτίσει κάποιος το κινητό του. Τελικά ο υπουργός Άμυνας δεν έφτασε στο σημείο, όμως η φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του facebook...



Στο Λινοπότι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι πολίτες αφού είχαν πληροφορηθεί πως ο υπουργός θα περνούσε από εκεί, κάτι που τελικώς διαψεύστηκε, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς αν κατευθυνθούν προς το ακίνητο Κανταρζή.


Πηγή: kosnews24.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/2/16 14:59

    Θυμαστε το "ολοι μαζι τα φαγαμε" του Παγκαλου?Ολοι σκιζανε τα ρουχα τους οτι δεν εχουν κανει καμμια λαμογια,αλλα στο τελος δυστυχως αποδειχτηκε οτι ελεγε την απολυτη αληθεια.Επισης καθε μερα που περναει επαληθευεται και ο αλλος"ηγετης" ο ΓΑΠ με το "οι Ελληνες ειναι ενα διεφθαρμενο εθνος".Και τωρα τι μενει?Να αρχισουν να βγαινουν στη φορα και οι κονομες των Κωων οπως και οι κονομες των Λεσβιων.Αν οντως ηταν Ελληνες και εβλεπαν αυτην την εισβολη θα τους πετουσαν στην θαλασσα εκτος απο τα γυναικοπαιδα.Αλλα κανουν την δουλεια τους,κονομανε,τους φορτωνουν στα καραβια και τους στελνουν σε αλλονων καμπουρα,κλαιγονται κιολας για να παρουν και εξτρα βοηθεια.Γι αυτο καντε το κοροιδο τουλαχιστον γιατι ο κοσμος τοχει τουμπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *