ροή ειδήσεων

Telegraph: Αυτές είναι οι πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας


Τις 17 πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας προτείνει ο δημοσιογράφος της Telegraph
να επισκεφτούν οι ταξιδιώτες την φετινή τουριστική σεζόν, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Ειδικότερα, η πλήρης λίστα με τις 17 πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph περιλαμβάνει:

Την πρώτη θέση της λίστας καταλαμβάνει η παραλία της Κεφαλονιάς, «Μύρτος» η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από την ταινία του «Captain Corelli's Mandolin».

Στην δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η παραλία της Ζακύνθου, «Ναυάγιο» η οποία χαρακτηρίζεται ως κάρτ- ποστάλ καθώς διαθέτει λευκή αμμουδιά και βότσαλα. Αυτήν την παραλία μπορεί κανείς την επισκεφτεί μόνο με βάρκα.

Ακολουθεί η παραλία της Κρήτης « Βάι» η οποία είναι και γνωστή ως «Φοινικόδασος» η οποία ξεχωρίζει για την χρυσή αμμουδιά της. Μάλιστα η παραλία αυτή υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο ελαιώνα φυσικό φοινικόδασος της Ευρώπης.

Σημαντική θέση στην λίστα αυτή έχει και η παραλία της Κέρκυρας, «Χαλικούνα» θεωρείται από τις πιο άγριες παραλίες του νησιού ενώ συγχρόνως διαθέτει πεντακάθαρα νερά.

Στην πέμπτη θέση της λίστας βρίσκεται το «Σαρακήνικο» της Μήλο που χαρακτηρίζεται ως η «πιο φωτογενής παραλία της χώρας».

Στην έκτη θέση της λίστας εντάσσεται η όμορφη παραλία της Λευκάδας, «Εγκρεμνοί» η οποία είναι ιδανική για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ για κάθε χρόνο. Μάλιστα η εν λόγω παραλία διαθέτει απέραντη αμμουδιά και δεν μαζεύει πολύν κόσμο.

Στην λίστα συμπεριλαμβάνονται η παραλία της Πάτμου, « Ψιλή Άμμος» η οποία είναι ιδανική για τους λάτρεις των surf, το « Χόβολο» της Σκοπέλου η οποία θεωρείται γραφική παραλία καθώς περιβάλλεται από βραχώδεις καταπράσινους λόφους και διαθέτει βότσαλα, αλλά και η γνωστή παραλία της Ρόδου, St Paul's Bay.

Τις επόμενες θέσεις της λίστας καταλαμβάνουν το Ελαφονήσι της Κρήτης,το «Γριάς -Πήδημα» της Άνδρου, «Βοϊδοκοιλιά», κοντά στην Costa Navarino της Μεσσηνίας, η παραλία της Σαντορίνης « Καμάρι», το « Πορί» στο Κουφονήσι, η πανέμορφη καταγάλανη παραλία της Κέα « Ορκός».

Την λίστα την συμπληρώνουν η παραλία Καραβοστάσι και η παραλία της Σκιάθου «Λαλάρια».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *