επικαιρότητα

The Courier: Απολαύστε την Ελλάδα εκτός σεζόν - αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί


Μια Ελλάδα που ενδείκνυται για διακοπές εκτός σεζόν παρουσιάζει η σκωτσέζικη εφημερίδα
The Courier σε άρθρο της με τίτλο «Απολαύστε την Ελλάδα εκτός σεζόν».

Κάποιες φορές είναι καλή ιδέα να βλέπετε μέρη που είναι δημοφιλή τους καλοκαιρινούς μήνες εκτός σεζόν, και η Ελλάδα και τα νησιά της σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε καθόλη τη διάρκεια του έτους, αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Ελλάδα, αναφέρει, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών στον κόσμο. Οι εντυπωσιακές παραλίες σε συνδυασμό με την ιστορία αιώνων και τους παραδοσιακούς οικισμούς, είναι μόνο μερικά από όσα μπορεί να προσφέρει η χώρα.

Έτσι, προτείνει επίσκεψη στα νησιά. Το μεγαλύτερο νησί της χώρας, η Κρήτη, διαθέτει 650 μίλια ακτογραμμής και εντυπωσιακά ιστορικά αξιοθέατα. Η Κέρκυρα είναι ξακουστή για την κατάφυτη ενδοχώρα της. Η Ρόδος είναι ο καλύτερος ηλιόλουστος προορισμός ενώ η γειτονική Κως και η Ζάκυνθος διαθέτουν πλούσια νυχτερινή ζωή. Η Σαντορίνη, η Μύκονο και η Σκιάθος προσθέτουν μια κοσμοπολίτικη λάμψη στον κλασικό ελληνικό συνδυασμό ήλιου και αμμουδιάς. Η Θάσος και η Σάμος, για πιο ήρεμες διακοπές, διαθέτουν απομονωμένες παραλίες που παραμένουν σε μεγάλο βαθμό παρθένες.

Η Μύκονος έχει γίνει αγαπημένος προορισμός, συνδυάζοντας το σοφιστικέ της χαρακτήρα, το γκλάμουρ και την έντονη νυχτερινή ζωή με τη φυσικλη ομορφιά και τους ιστορικούς θησαυρούς. Το νησί μπορεί κανείς να το απολαύσει στα καλύτερά τους εκτός σεζόν, όταν κυριαρχούν πιο ήρεμοι ρυθμοί ζωής. Ο καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος όμως ο επισκέπτης μπορεί να δει καλύτερα το νησί όταν δεν είναι γεμάτο από κόσμο.

Ανάλογα με το ποια περιοχή της Ελλάδας θα επιλέξετε, θα βρείτε και τους αντίστοιχους επισκέπτες της, όμως, κατά κανόνα, μπορείτε να περιμένετε ότι θα συναντήσετε ζευγάρια και οικογένειες από όλη την Ευρώπη.

Οι κορυφαίοι προορισμοί που πρέπει να δείτε είναι οι εξής:

Όρος Άθως, Β. Ελλάδα

Λίνδος, Ρόδος

Φαράγγι Σαμαριάς, Κρήτη

Παραλία Μύρτος, Κεφαλονιά

Μύκονος

Παρθενώνας, Ακρόπολη, Αθήνα

Ρέθυμνο, Παλαιά Πόλη, Κρήτη

Μεταφορά στα νησιά δια θαλάσσης.

Σχόλια

S M S

Και οι <άγιοι>> φοβέρα θέλουν...����

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης