ροή ειδήσεων

TytoCare - Η υγεία στα χέρια σας


Η εταιρεία TytoCare δημιούργησε μια φορητή συσκευή που μας βοηθά να παρακολουθούμε
ζωτικές παραμέτρους της υγείας μας από το σπίτι, και επιτρέπει στους γιατρούς να παρακολουθούν τους ασθενείς τους από απόσταση.
Το Tyto επιτρέπει στον καθένα να πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη φυσική εξέταση οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Φανταστείτε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ένα βασικό check-up από το σπίτι μας με μία συσκευή η οποία περιλαμβάνει, στηθοσκόπιο για λήψη ακροαστικών ευρημάτων της καρδιάς και των πνευμόνων, θερμόμετρο για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος, γλωσοπίεστρο και κάμερα για εξέταση της στοματικής κοιλότητας και του φάρυγγα, ωτοσκόπιο για εξέταση στα αυτιά, λήψη εικόνων υψηλής ανάλυσης για εξέταση σπίλων, εξανθημάτων και δερματικών βλαβών και οφθαλμική εξέταση που βοηθά τους γιατρούς να διαγνώσουν μολύνσεις των ματιών και επιπεφυκίτιδες.





Η συσκευή Tyto βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA - Food and Drug Aministration) και ενδεχομένως μια μέρα να προσφέρει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να πραγματοποιούν μια απλή εξέταση από το σπίτι και να αποστέλλουν τα δεδομένα στο γιατρό τους χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται με το παραμικρό και να επισκέπτονται το νοσοκομείο.




Πηγἠ: http://www.farmakotrimmata.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *