ροή ειδήσεων

Βίντεο σοκ: Καρέ-καρέ η άγρια επίθεση μεταναστών σε συνταξιούχους σε τρένο (video)


Η άγρια επίθεση σε τρένο που «πάγωσε» τους επιβάτες.
Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν τη στιγμή που μετανάστες παρενόχλησαν μία νεαρή κοπέλα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δύο άντρες που δέχθηκαν την επίθεση ισχυρίζονται πως μπήκαν στη μέση για να βοηθήσουν μία νεαρή κοπέλα την οποίαν παρενοχλούσαν μετανάστες μέρα μεσημέρι σε τρένο στο Μόναχο.

Μάλιστα, η στιγμή της επίθεσης έχει καταγραφεί σε βίντεο από το κινητό του ενός επιβάτη του τρένου. Το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μαζί με τη μαρτυρία του για το τι ακριβώς συνέβη:

«Μια κοπέλα δέχτηκε επίθεση στο Μετρό. Δύο άντρες παρενέβησαν και τότε πιάστηκαν στα χέρια. Αυτό συνέβη μέρα μεσημέρι στην καρδιά του Μονάχου. Ανέβηκα στο τρένο στον σταθμό Sendlinger Tor. Καθόμουν απέναντι από την κοπέλα. Πίσω της κάθισαν δύο μετανάστες και ένας από αυτούς άρχισε να την παρενοχλεί. Της είπε κάτι και τη ρώτησε γιατί δεν του απαντά στα γερμανικά. "Επειδή με ρώτησες στα αγγλικά" του απάντησε εκείνη. Νομίζω είχε βάλει το χέρι της επάνω στην πλάτη της. Γύρισε και κοίταξε προς το μέρος μου. Τότε, ο μετανάστης χτύπησε δυνατά το χέρι του στο παράθυρο. Υποθέτω πως θύμωσε γιατί τον απέρριψε. Αρκετοί του φώναξαν να σταματήσει. Ένας από τους μετανάστες χάιδεψε χλευαστικά έναν επιβάτη που ήταν φαλακρός. Σηκώθηκε αμέσως και τότε ο μετανάστης τον άρπαξε από τον λαιμό. Η κατάσταση τέθηκε μετά από λίγη ώρα υπό έλεγχο και όταν φτάσαμε στον σταθμό κάλεσα την αστυνομία. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω».

Και καταλήγει:

«Ένιωθα πιο ασφαλής στη Γερμανία πριν από δύο με τρία χρόνια. Αυτό που συμβαίνει είναι λυπηρό και τρομακτικό. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια, αλλά πρέπει να γίνει κάτι για τους επιθετικούς και ασεβείς που βρίσκονται ανάμεσά τους. Πολλοί δεν σέβονται τις γυναίκες, τους άντρες, ούτε τους νόμους και την αστυνομία».

Δείτε το βίντεο:



newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *