επικαιρότητα

Σοκάρει η αποκάλυψη για τη 15χρονη Αφροδίτη που έπεσε στο κενό!


“Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω” είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της
- Το κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή της την περασμένη Τετάρτη (09/03) πηδώντας στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας
- Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγουμένως είχε αφήσει τρεις κάρτες, μια για κάθε μέλος της οικογένειας
- Συμμαθητές και συμμαθήτριες της περιγράφουν την 15χρονη ως έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, πολύ χαρούμενο αλλά ταυτόχρονα και κλειστό


Πέντε ημέρες μετά την τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο, όπου το βράδυ της 9ης Μαρτίου η Αφροδίτη πήδηξε στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας, σοκάρει η αποκάλυψη πως το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη είχε πει σε ανθρώπους που εμπιστευόταν πως είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της με αυτόν τρόπο!

Όπως είχε δηλώσει στο newsit.gr ένας συμμαθητής της, μετά την τραγωδία, υπήρχε η πληροφορία ότι το κορίτσι άφησε τρεις κάρτες, μια για κάθε μέλος της οικογένειάς της.

Συμμαθητές και συμμαθήτριες της περιγράφουν την 15χρονη ως έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, πολύ χαρούμενο αλλά ταυτόχρονα και κλειστό. "Μιλούσε σε όλα τα παιδιά και ήταν πολυ χαμογελαστή", λένε. Τι ακριβώς όμως ήταν πίσω από αυτό το χαμόγελο καλά κρυμμένο;
Και ο διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου, Βασίλης Πάνος, μιλώντας στο newsit.gr είπε: “Ήταν ενα απλό κοριτσάκι γελαστό. Το ήξερα τρία χρονια. Το αγαπούσαν και το φρόντιζαν. Δεν ήταν ενα μαγκωμένο παιδί. Έχω πέσει απο τα σύννεφα δεν ξερω τι να πω. Ειναι βαρύ το φορτίο”. Ο κ. Πάνος είπε ακόμα ότι το παιδί δεν ήταν θύμα bullying. “Δεν υπήρχε κανενα τέτοιο θέμα”, δήλωσε ο διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης