επικαιρότητα

Νέες αποκαλύψεις από Ζωή: Ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει την υπογραφή μνημονίου από το 2014


H κυβέρνηση ήξερε από τον Μάιο ότι θα κλείσουν οι τράπεζες και ο Βαρουφάκης μας είχε ενημερώσει για τα IOUs - Πένθιμο το κλίμα στο Μαξίμου το βράδυ του δημοψηφίσματος - «Ο Τσίπρας χρησιμοποίησε το δημοψήφισμα προκειμένου να δείξει ότι κάνει τα πάντα, ενώ είχε ήδη πουλήσει την πατρίδα»Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του πρωθυπουργικού γραφείου προχώρησε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε συμφωνήσει για την υπογραφή μνημονίου ήδη από το 2014 ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρουσιάζοντας καρέ – καρέ όλα τα σημαντικά γεγονότα από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 έως την διάλυση της Βουλής τον περασμένο Αύγουστο μίλησε για τις ελπίδες που προδόθηκαν και «κάρφωσε» όλους του αρνητικούς πρωταγωνιστές των πιο δραματικών στιγμών του περασμένου έτος. Παραδέχθηκε πως το μεγαλύτερό της λάθος ήταν η εμπιστοσύνη που έδειξε στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος «χρησιμοποίησε το δημοψήφισμα προκειμένου να δείξει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει τα πάντα ενώ είχε ήδη πουλήσει την πατρίδα». Είπε ότι η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν είχε συζητηθεί με το κόμμα και εξέπεμψε αμφίσημα μηνύματα.

Ανέφερε πως η κυβέρνηση γνώριζε ήδη από τον Μάιο του 2015 πως θα επιβληθούν capital controls και αποκαλύπτει πως εκείνη την εποχή ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, παρουσία του κ. Τσίπρα της παρουσίασε το εναλλακτικό σχέδιο με την υιοθέτηση παράλληλου νομίσματος (IOU). Επίσης, σημείωσε ότι σε μια από τις πολλές έντονες συζητήσεις που είχε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάνη Δραγασάκη εκείνος της είπε «καμία αριστερή κυβέρνηση δεν εφάρμοσε το πρόγραμμά της».

Είπε πως ο πρωθυπουργός επιχείρησε να της εμφανίσει την συμφωνία του Φεβρουαρίου 2015 ως «νίκη» και «απομόνωση του Σόιμπλε» ενώ ανέφερε ότι μπροστά της τηλεφώνησε στον Πάμπλο Ιγκλέσιας των Ποδέμος και του είπε για εκείνη την συμφωνία πως «δεν είναι άσπορο. Δεν είναι μαύρο. Είναι γκρί». Αποκάλυψε δε ότι στις επεισοδιακές συνεδριάσεις της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την εποχή ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι «το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης δεν έπρεπε να έχει εξαγγελθεί». Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε επίσης και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο που τον αποκάλεσε «ανδρείκελο των δανειστών» ενώ, τέλος, εξήγγειλε ότι στα σχέδιά της βρίσκεται η ιδρύση κόμματος.

ΣΧΕΔΙΟ Β

- Ο Τσίπρας έκανε ότι μπορούσε για να μην υπάρξει σχέδιο Β και εναλλακτικές ώστε να φανεί ως μονόδρομος ο όλεθρος του μνημονίου. Υπήρξαν όμως σχέδια όπως τα αποτελέσματα της επιτροπής Χρέους που έκανε πρόταση και έδωσε επιχειρήματα και εργαλεία για άμεση αναστολή αποπληρωμών και διαγραφή χρέους. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το πόρισμα επιτροπής το ΔΝΤ - που είχε εκτεθεί με διαρροή απόρρητων εγγράφων για την μη βιωσιμότητα του χρέους- έβγαλε προκαταρκτική έκθεση που μιλά για κούρεμα.

Για ΝΟΜΙΣΜΑ:

Η αίσθησή μου από ενημέρωση που είχα στο γραφείο του κ. Τσίπρα από τον κ. Βαρουφάκη ήταν ότι υπήρχε σχέδιο για παράλληλο νόμισμα. Ότι γινόταν η επεξεργασία για παράλληλο σύστημα πληρωμών ώστε να υπερβεί η χώρα την ασφυξία από κλείσιμο τραπεζών όπως και έγινε. Είχε συνυπολογισθεί το ενδεχόμενο κλεισίματος τραπεζών και θα ήταν τραγικό να μην είχε υπολογιστεί μετά τα όσα συνέβησαν στην Κύπρο.

- Σε κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής γραμματείας και ΚΟ έθεσα έντονα το ζήτημα της μη αποπληρωμής των δόσεων από την στιγμή που δεν ήταν συνεπείς οι δανειστές. Ο Δραγασάκης τοποθετήθηκε με προκλητικό τρόπο λέγοντας ότι καμία αριστερή κυβέρνηση δεν εφάρμοσε το πρόγραμμά της.

- Η ρελάνς που έκανε ήταν να με κατηγορήσει επειδή αρνούμουν να δώσω τα αποθεματικά της Βουλής για να πληρωθούν οι δανειστές.

-Μετά την συνεδρίαση που ήταν έντονη είδα τον Τσίπρα και με δική του πρωτοβουλία περιίστατο ο Βαρουφάκης που μου ανέλυσε την διαδικασία παράλληλων πληρωμών με IOU
Δημοψήφισμα

- Είχα συζητήσει με τον Τσίπρα το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ήδη από τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο 2015 σε περίπτωση που οι δανειστές πίεζαν πολύ. Ο Τσίπρας μου είπε αν φτάσουμε σε αδιέξοδο τότε κάνεις εκλογές ή δημοψήφισμα αλλά τι νόημα έχουν οι εκλογές όταν υπάρχει νωπή ισχυρή εντολή. Μου είπε «αν κερδίσουμε το δημοψήφισμα, τότε εντάξει. Αν το χάσεις;»

- Του απάντησα πως αν χαθεί το δημοψήφισμα τότε πρέπει να παραιτηθεί. «Δεν φαντάζομαι ότι εφαρμόζεις μνημόνιο επειδή έχασες δημοψήφισμα. Οφείλεις να παραιτηθείς καθώς δεν έιναι πρόγραμμά σου» του ανεφερα και συμφώνησε

- Με την προκήρυξη δημοψηφίσματος ανακουφίστηκα θεωρώντας ότι δεν έκανα λαθος στην εμπιστοσύνη που του έδειξα

- Εκανα λάθος γιατί ο Τσίπρας χρησιμοποίησε το δημοψήφισμα προκειμένου να δείξει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει τα πάντα ενώ έχει πουλήσει την πατρίδα το βράδυ του δημοψηφίσματος

- Σε συνάντηση με Τσίπρα, Μαντά, Φίλη και οικείο πρόσωπο του πρωθυπουργού ο Τσίπρας ήταν φοβισμένος. Εγώ είχα αισιοδοξία ότι θα νικήσουμε. Έδειχνε να το θέλει αλλά να ανησυχεί για την έκβαση. Τελικά δεν πίστευε στην υπεροχή του «ΟΧΙ» και ήθελε να χρησιμοποιήσει ένα οριακό αποτέλεσμα ως πρόσχημα

- Ηταν πένθιμο το κλίμα το βράδυ του δημοψηφίσματος. Υπήρχε κατηφής ομήγυρη στο Μ. Μαξίμου. Ηταν όλοι κατηφείς.

- Είχα μιλήσει μετά το κλείσιμο της κάλπης και την δημοσιοποίηση του exit poll με τον Π. Παυλόπουλο. Η αίσθηση ήταν για οριακό αποτέλεσμα της τάξης 51-49. Μου είπε «εγώ ψήφισα Ναι και θα εργαστώ για εθνική απάντηση και ομοψυχία».

- Μετά μίλησα με Τσίπρα - δεν τον ρώτησα τι ψήφισε δυστυχώς- και μου είπε ότι θα κάνει δήλωση που δεν θα μου αρέσει. Του είπα ότι πρέπει να αρθεί στο ύψος των απαιτήσεων. Προφανώς είχε άλλο στο μυαλό του. Να αναστήσει τα μνημονιακά κόμματα που είχαν υποστεί ήττα.

- Το απόγευμα στις 9.7 με κάλεσε στο Μαξίμου για να ζητήσει με κατεπείγουσα διαδικασία η Βουλή να εξουσιοδοτήσει την κυβέρνηση για συμφωνία που ήταν ίδια περίπου με αυτή που απερρίφθη στο δημοψήφισμα.

- Δεν μου εξήγησε τι έγινε ούτε είχε την διάθεση. Στην συζήτηση μας οι εξηγήσεις δεν ήταν πειστικές. Μου έλεγε ότι η εξουσιοδότηση είναι η άμυνα, η ασπίδα γιατί πιστεύει ότι δεν θα έχουμε συμφωνία και δεν επιθυμεί το φταίξιμο να πέσει στην Ελλάδα.

- Του είπα ότι τέτοια εξουσιοδότηση ακυρώνει το δημοψήφισμα

- Θεωρούσα ότι ο Τσίπρας έχει «σπάσει» έχει καταρρεύσει και πρέπει να τον στηρίξω μέσω άρνησης της Βουλής να δεχθεί αυτό που φέρνει. Αυτός άρχισε να λεει ότι μονο Δικτατορία ή κυβέρνηση εθνικού σκοπού μπορούν να ανταπεξέλθουν στην περίσταση.

- Κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης στις Βρυξέλλες του έστειλα μήνυμα και του είπα να γυρίσει πίσω και να μην πετάξει όσους τον εμπιστεύτηκαν. Δεν πήρα απάντηση. Του είπα ότι ξέρεις πως θα σε στηρίξω - μην υπογράψεις - θα βρεθεί λύση. Δεν απάντησε και γύρισε με συμφωνία με αδιανόητο περιεχόμενο. Ηταν ΣΟΚ.

- Η συμφωνία ήρθε στην Βουλή στις 15.7. Πρέπει να σας πω ότι ρήγμα είχε υπάρξει με μέλη της κυβέρνησης γιατί το βράδυ της διαπραγμάτευσης εισέβαλαν στο γραφείο μου οι Βούτσης, Τζανακόπουλος, Φίλης, Μαντάς και Μπαλάφας και με πολύ έντονο τρόπο - με χτύπημα χεριών και φωνάζοντας ο Φίληςκαι ο Βούτσης – ζήτησαν εξηγήσεις γιατί δεν επισπεύδω την διαδικασία. Ο Φίλης είπε ότι θα σε τελειώσουμε ενώ ο Βούτσης ότι κάνω πραξικόπημα. Αντέδρασα λέγοντας ότι πρέπει να φύγουν από το γραφείο μου. Ο Φίλης μου είπε ότι θα φύγω εγώ ενώ ο Βούστης πήρε πίσω τα περι πραξικοπήματος.

- Με τον Τσίπρα συναντηθήκαμε για τελευταία φορά στις 23.7. Συζητήσαμε για όσα είχαν συμβεί και όσα πρέπει να γίνουν. Προσπάθησε να με προετοιμάσει για την ρήξη που θα επερχόταν. Την ίδια ώρα προσέκρουε στην επιμονή μου που έλεγα ότι υπάρχει χρόνος αναστροφής για να μην έρθει μνημόνιο

- Όμως το σενάριο είχε γραφτεί και από την Τσίπρα. Τον ρώτησα τι να πούμε στον Τύπο και μου απάντησε ότι θέλουν αίμα και το ζήτημα είναι να μην το δώσουμε. Του είπα ότι θα κάνω δήλωση ότι είμαστε εγγυητές της ενότητας. Την ίδια ώρα το Μαξίμου έβγαζε δελτίο για θεσμική δυσαρμονία. Ήταν η εποχή που βουλευτές έσπευσαν να δηλώσουν ότι υπογράφουν πρόταση μομφής εναντίον μου

- Στην ομιλία μου στην Βουλή ξημερώματα 14.8 και ενώ η στοχοποίησή μου είχε κορυφωθεί από τον νέο «παλαιοαυριανισμό» του Κουρή και της κυβέρνησης, ανέβηκα στο βήμα και αποχώρησε ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο δείγμα του βαθμού που είχαν παραδοθεί στο μνημόνιο

-Οι Τσακαλώτος, Βούτσης και Τσίπρας θα πρέπει να κάνουν αυτοκριτική πως παραστράτησαν στον φιλελευθερισμό. Εγώ μιλώ για δημοκρατία, κοινωνική ευημερία και εγγύηση δικαιωμάτων

- Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν η τόση μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξα στον Τσίπρα. Δεν μποροώ να πω ότι θα έκανα κάτι διαφορετικό. Τότε ήθελα να διασφαλιστεί το κεκτημένο και να μην τραβηχτεί το χαλί κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης. Όμως ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος.

- Δεν είδα τον εαυτό μου ως αντίπαλο του Τσίπρα όσο ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό και δεν επεδίωξα να φτιάξω φράξιες. Ουδέποτε λειτούργησα υπονομευτικά και αποσταθεροποιητικά για τον Τσίπρα.

- Λίγο πριν την εισαγωγή του μνημονίου στην Βουλή , ο Τσίπρας στην τελευταία μας συνομιλία είπε ότι είμαι Πρόεδρος της Βουλής και όχι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτή η φράση δείχνει πως με αντιμετώπιζε την ώρα που εγώ τον στήριζα με όλες μου τις δυνάμεις.

- Σήμερα είμαι αντίπαλος του Τσίπρα γιατι δεν είναι αυτό που εξήγγειλε. Είμαι αντίπαλος και υφίσταμαι τις συνέπειες ακόμα και τις γελοιότητες του Βούτση. Βεβαίως θα πάρω πολιτικές πρωτοβουλίες και σε επίπεδο κόμματος και όσα επιβάλλονται για την ανατροπή του καθεστώτος εκφραστής του οποίου είναι ο Τσίπρας, Μητσοτάκης και Γεννηματα.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

 1. Ανώνυμος10/3/16, 6:13 π.μ.


  ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
  ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ
  ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ .=ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ =

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....
  ΠΡΩΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (ισχύει ακόμα)

  Ι) Άρθρο 14 παρ.5 της Δανειακής Σύμβασης (ΕΠ1-σελ.32-33) : «Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με τη παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων χωρίς περιορισμούς της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής…όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τα απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.
  ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.....
  ΙΙ) Παρ. 11 παρ.4 του υποδείγματος νομικής γνωμοδότησης της Δανειακής Σύμβασης(ΕΠ1-σελ.42): Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας κατάσχεσης- συντηρητικής ή αναγκαστικής- ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με την Σύμβαση.

  Ο ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ
  ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

  Το άρθρο αυτό πρέπει να συνεκτιμηθεί ως προς τα αποτελέσματά του με το άρθρο 13 της Σύμβασης (ΕΠ1 σελ.32) για την εκχώρηση των δικαιωμάτων του δανείου από την Τρόικα σε ξένες, φίλιες και μη- χώρες και συνεπώς και την εκχώρηση σε αυτές των Κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.?????????

  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ==
  ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ == ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος10/3/16, 6:15 π.μ.

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΚΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ

  ΙΙΙ) Με το άρθρο 10 της Σύμβασης (ΕΠ1 σελ.30) η Ελλάδα παραχωρεί το δικαίωμα στην Τρόικα να ελέγχει περιοδικά την Ελληνική Κυβέρνηση για την πιστή εφαρμογή από την τελευταία των από την Τρόικα αναγκαστικά επιβαλλομένων πολιτικών και μέτρων που αφορούν ατομικά τους Έλληνες. Με τον τρόπο αυτό παραχωρήθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση και Βουλή η Εκτελεστική Εξουσία σε ξένες δυνάμεις.
  Συνεπώς, η Ελληνική Κυβέρνηση και Βουλή, εκχώρησαν σε ξένες δυνάμεις (Τρόικα) την Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική εξουσία, ήτοι τις τρείς συνιστώσες της Λαικής Κυριαρχίας που αποτελεί θεμελιώδη αρχή του Πολιτεύματος (Συντ. άρθρο 1) και η παραβίαση του οποίου συνιστά ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατ` άρθρο ΠΚ134.


  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος10/3/16, 6:19 π.μ.

  ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΕ ΟΛΗ
  Η ΣΥΜΟΡΙΑ

  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 
  (παρατείνεται με την νέα Συμωνία Τσίπρα-Καμμένου)

  Στην 2η Κύρια Δανειακή Σύμβαση αυτή περιέχονται οι εξής εθνοπροδοτικοί για την Ελλάδα όροι:

  1) Αρ. 4 παρ. 2α (ii): «να μην χορηγήσει (η Ελλάδα) σε οποιοδήποτε άλλο πιστωτή ή κάτοχο του δημοσίου χρέους οποιαδήποτε προτεραιότητα έναντι του ΕΤΣΧ (ESM)».
  Ο όρος αυτός είναι ο ορισμός της Εσχάτης Προδοσίας, διότι η μεγίστη κι αυθεντικότερη έκφραση της Εθνικής Κυριαρχίας κάθε κράτους είναι το Εθνικόν Συμφέρον του λαού του κάθε κράτους (αρ. 106 παρ.3 Συντ.). Στον όρο όμως αυτόν, η βασική αυτή πολιτική και πολιτειακη αρχή ανατρέπεται πρωταφανώς ιστορικά και θυσιάζεται το Εθνικό Συμφέρον του Ελληνικού Λαού, υπέρ του ESM!

  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος10/3/16, 6:26 π.μ.

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ......
  ΕΝΩ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
  .
  2) Αρ.10 παρ.1: «Το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος (η Ελλάδα) θα επιτρέπει στο ΕΤΧΣ να έχει το δικαίωμα να στείλει τους δικούς του (ή δικούς τους) πράκτορες (!) ή δεόντως εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους για να διεξάγουν τεχνικούς ή οικονομικούς ελέγχους ή επιθεωρήσεις…σε σχέση με την διαχείριση της Σύμβασης».

  Ο όρος αυτός συνιστά παραβίαση του αρ. ΠΚ 146 »περί παρβίασης μυστικών της Πολιτείας» και του αρ. ΠΚ 151 «περί Κατάχρησης Πληρεξουσιότητας».
  ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ
  3) Αρ. 13 παρ.4: « To Δικαιούχο Μέλος (η Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ (σημ. ως εκπρόσωποι της Ελλάδος στην παρούσα σύμβαση) παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα κι ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας (σημ. άρα και από κάθε δικαίωμα ασυλίας λόγω εθνικής κυριαρχίας) που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία (σημ. ήτοι των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδος που αυτοί εκπροσωπούν στην παρούσα σύμβαση) έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».
  == ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ=.=

  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος10/3/16, 6:58 π.μ.

  ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ
  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

  ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΤ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ -ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
  ΟΜΠΑΜΑ -ΠΟΥΤΙΝ 27/3/2015 ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....

  5/8/2015 ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !
  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΝΩΜΟΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !
  ΚΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ??????

  ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ !!!

  – Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ , ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ !

  – Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 δις $ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !

  – ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΛΛΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟ ΑΔΩΝΑΪ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΑΓΝΟΙΑ !!!

  ΚΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ???????

  ΓΙΑ 20.000 ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ????

  ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΕΦΘΑΣΕ......
  ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ... Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ(460-398 π.Χ)
  ""Προδότης δεν ειναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της Πατρίδας
  στους εχθρούς, αλλά ειναι και εκείνος που ενω κατέχει ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ
  εν ΓΝΩΣΗ του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει
  το βιοτικό επιπεδο των ανθρώπων ΠΑΝΩ στους οποίους ΑΡΧΕΙ''

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά