ροή ειδήσεων

Η γυναίκα που πλήρωσε την ισότητα - Εδωσε διατροφή στον άντρα της 300.000 δολ.


Η Τζέιν Πίρσον κατέρρευσε όταν ο άντρας της, Steve, της ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τον γάμος τους. Ωστόσο το διπλό σοκ ήρθε...



όταν ο ίδιος απαίτησε να του δώσει 300.000 δολάρια, ώστε να διευθετηθεί το θέμα του διαζυγίου. Μία απίστευτη ιστορία, όπου μία παντρεμένη γυναίκα πληρώνει το τίμημα της ισότητας, χάνοντας όλη της την περιουσία για χάρη ενός άντρα.
Η Τζέιν Πίρσον γνώρισε τον πρώην σύζυγό της από σελίδα γνωριμιών και από τότε άλλαξε η ζωή της. Η ίδια μέσα από συνέντευξή της στην Daily Mail, αποκαλύπτει πως από τον απόλυτο έρωτα με τον Στιβ, έγινε το απόλυτο θύμα, καθώς ο ίδιος την εκμεταλλευόταν για τα λεφτά της.
Συγκεκριμένα, η 60χρονη βρέθηκε προ εκπλήξεως, όταν έλαβε ένα γράμμα από το δικαστήριο, το οποίο έγραφε πως ο πρώην της απαιτούσε 300.000 δολάρια, για να διευθετηθεί το διαζύγιό τους, παρ΄ όλο που ο ίδιος στηριζόταν οικονομικά από την γυναίκα του όσο ήταν παντρεμένοι και ζούσε στο σπίτι της, χωρίς να δίνει δεκάρα για το ενοίκιο.
«Την περασμένη εβδομάδα έδωσα όλα τα χρήματα, αφού έλαβα το μεγαλύτερο δάνειο που έχω πάρει στην ζωή μου για να τον πληρώσω. Είμαι έξω φρενών μαζί του. Όχι γιατί με άφησε, μιας και έχω μάθει πως είναι να ζεις με τον πόνο της εγκατάλειψης, αλλά επειδή μου είχε υποσχεθεί πως δεν θα έχει ποτέ επιπλέον οικονομικές απαιτήσεις από μένα», εξομολογήθηκε η Τζέιν.
Η Τζέιν Πίρσον προσπαθεί να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες, λέγοντας πως εν τέλει υπάρχουν και άντρες χρυσοθήρες και παντρεύονται γυναίκες για τα χρήματά τους, καθώς μετά ο νόμος είναι με το μέρος τους.
«Ο νόμος πλέον δεν «κοιτά» το φύλο. Όποιος από τους δύο είναι πλουσιότερος θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του άλλου, ακόμη και αν αυτός είναι άντρας», σχολιάζει.
Το πρώην ανδρόγυνο διατηρεί δύο παιδιά ο καθένας από προηγούμενους γάμους, ενώ ο Στιβ εργαζόταν σε ένα κοσμηματοπωλείο, το οποίο πήγαινε όλα και χειρότερα μετά από τον χωρισμό του με την Τζέιν.
Απίστευτη είναι και η περιγραφή της 60χρονης την ημέρα που έφυγε ο σύζυγός της.
«Την 1η Σεπτεμβρίου του 2014, ζήτησα από τον Στιβ να μιλήσουμε ήρεμα, αλλά εκείνος μάζεψε τα πράγματα του χωρίς να πει λέξη και έφυγε.
Μόλις έλαβα αυτό το χαρτί από το δικαστήριο, το πήρα τηλέφωνο και μου είπε απειλητικά πως εγώ και η οικογένειά μου έχουμε άφθονα μετρητά για να τον πληρώσουμε. Τους επόμενους μήνες, η πίεση που δεχόμουν από τους δικηγόρους τους Στιβ ήταν απίστευτη».
Η συνέντευξή της ταλαιπωρημένης γυναίκας τελειώνει με την ίδια να αναρωτιέται γιατί έπρεπε να το κάνει αυτό ο πρώην της.
«Δεν ήθελα να με αφήσει ο Στιβ. Στην πραγματικότητα, τον αγαπούσα πολύ».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *