επικαιρότητα

Κατονόμασε τον ηθικό αυτουργό ο Ιαλυσός


Eπίσημη ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση αναφορικά με τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ιαλυσό, εξέδωσε ο Υπεύθυνος Τύπου των Ροδιτών, Μανώλης Ξεπαπαδάκης, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων, Κρητικό δημοσιογράφο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ηθικός αυτουργός όλων όσων έγιναν μέσα στη φυσούνα είναι ο ερασιτέχνης δημοσιογράφος Μανώλης Σαρρής, ο οποίος παρόλο που είχε χαρακτηρίσει στον πρώτο γύρο τους παίκτες του Ιάλυσου ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές α' τοπικού, ήρθε στην Ρόδο για το ματς και εγώ ο ίδιος, αν και γνώριζα ότι βρισκόταν στα δημοσιογραφικά θεωρεία, τον προστάτευα παραποιώντας το επώνυμο του και αναφέροντας τον ως Παπαδόπουλο.
Το άρθρο του δε τότε ήταν άνευ λόγου και αιτίας και δεν υπήρχε καμία δικαιολογία. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ουδείς ποδοσφαιριστής ή παράγοντας της ομάδας του ΟΦΗ προπηλακίστηκε. Η αποστολή και κατά την είσοδο και κατά την έξοδο της από το "Οικονομίδειο", κινήθηκε με διακριτική ευχέρεια χωρίς παρατράγουδα και έρχεται πριν τρεις ημέρες ο ανεκδιήγητος αυτός «δημοσιογράφος» να κάνει λόγο για αντίποινα για τη φιλοξενία του Ιάλυσου στον πρώτο γύρο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε μετά τη λήξη του αγώνα οπού εισήλθαν στη φυσούνα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, χτύπησαν βίαια ποδοσφαιριστές και παράγοντες.

Ακόμη και δυο ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα παρέμεινε εγκλωβισμένη στα αποδυτήρια περιμένοντας ισχυρές δυνάμεις για να μπορέσει να μεταβεί στο ξενοδοχείο. Αν λοιπόν, τέτοιοι ...άνθρωποι δεν είναι ηθικοί αυτουργοί, τότε ποιοί είναι; Αφού επιστρέψει αύριο η αποστολή του Ιάλυσου στο νησί της Ρόδου, έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Χατζηνικήτα στο να συνταχθεί μια επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοργανώτρια αρχή, τον αθλητικό εισαγγελέα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή, γιατί επιτέλους τέτοια παράσιτα πρέπει τους τραμπουκισμούς και τους τσαμπουκάδες να τα κάνουν στον οίκο τους και όχι μέσα στα γήπεδα.


Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω, αν θέλει ο κ. Σαρρής ιδιαίτερα μαθήματα αθλητικού πολιτισμού, είναι ευπρόσδεκτος στο "Οικονομίδειο" για να τον διδάξουν η διοίκηση, οι φίλαθλοι και όλους ο κόσμος του νησιού της Ρόδου το τι εστί αυτός».

gazzetta.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης