ροή ειδήσεων

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Αιμοδυναμικό Τμήμα του Νοσοκομείου Ρόδου


Επαναλειτουργεί από σήμερα το Αιμοδυναμικό Τμήμα στο Νοσοκομείο της Ρόδου.
Ο διευθυντής του Αιμοδυναμικού Τμήματος του «Αττικόν» κ. Αίας Αντωνιάδης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο της Ρόδου τέσσερις (4) ημέρες την εβδομάδα.
Σημειώνεται ότι το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Νοσοκομείου είχε κλείσει λόγω έλλειψης εκπαιδευμένων γιατρών, αφού και οι τρεις γιατροί που το λειτουργούσαν αποχώρησαν.
Στόχος για το Αιμοδυναμικό Τμήμα παραμένει η πλήρης στελέχωσή του, γι’ αυτό πέρα από τη μετακίνηση του ειδικά εκπαιδευμένου γιατρού από το «Αττικόν», οι ενέργειες για την πρόσληψη επιπλέον γιατρών συνεχίζονται.
Παράλληλα, έγινε επιδιόρθωση του στεφανιογράφου με την αντικατάσταση της λυχνίας και της ηλεκτρονικής πλακέτας, καθώς και η διασφάλιση της προμήθειας των απαιτούμενων αναλώσιμων υλικών.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης ανέφερε ότι σε συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον Υπουργό Υγείας θα του θέσει το ζήτημα της μόνιμης επίλυσης του προβλήματος στο Αιμοδυναμικό Τμήμα.
«Κάποιοι, πάντως, πρέπει να πουν την αλήθεια για το ζήτημα που προέκυψε με το Αιμοδυναμικό. Δεν μπορεί να μην υπάρχουν αναλώσιμα υλικά και οι αρμόδιοι γιατροί να μην υποβάλλουν έγγραφο στη διοίκηση για την αγορά τους. Κάποιοι έχουν ευθύνες» είπε ο κ. Γάκης.

Πηγή: //www.ert.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *