επικαιρότητα

Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας


ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ!


Γράφει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Με οδύνην ψυχής είδαμε, ότι η παλαιά και σοβαρή (σοβαρή τώρα πια;;;;) εφημερίδα των Αθηνών «ΤΟ ΒΗΜΑ» στην Κυριακάτικη Έκδοση της 14ηςΦεβρουαρίου ε.ε. προσέφερεν ως δώρο στους αναγνώστες της «το ΚΟΡΑΝΙΟΝ», δηλαδή το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων!

Η κίνησις αυτή πλημμύρισε με ιερή αγανάκτηση την ψυχή μας! Θα ήτο ποτέ δυνατόν μια σοβαρή εφημερίδα της Τουρκίας να εκτυπώση και να διανείμη στους αναγνώστες της την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ; ΟΧΙ!, βέβαια! Χίλιες φορές όχι!

Εκ του παραδείγματος αυτού και μόνον αποδει-κνύεται πόσο εγκληματική ήταν η ενέργεια αυτή της εφημερίδος «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Εκφράζουμε, λοιπόν, την λύπη μας και την αγανάκτησή μας για την εγκληματική αυτή ενέργεια κατά της Ορθοδόξου Πίστεώς μας, κατά της χριστιανικής Ελλάδος!

Όλοι, λοιπόν, και όλα εμολύνθησαν;

Σας καλώ, Σας παρακαλώ πατρικά, να σαμποτάρετε «ΤΟ ΒΗΜΑ». Μη το ξαναπιάσετε στα χέρια σας. Κατατάσσεται στους εχθρούς της Ορθοδοξίας. Άρα έχει δίκιο η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», όταν δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: «Ο ισλαμικός βιασμός της Ευρώπης» (βλ. φ. της 19/2/2016) (παρακάτω θα δείτε και την σχετική αφίσσα).

Έπειτα από τα παραπάνω ελάτε τώρα να δούμε μερικά στοιχεία από τη διδασκαλία του Κορανίου. Θα φρίξετε, θα ανατριχιάσετε!

«Η ιστορία του Ισλάμ και η μελέτη της ιεράς γραφής του, του Κορανίου, μας βοηθά να κατανοήσουμε την φύση της Ισλαμικής Θεολογίας περί διαδόσεως της θρησκείας μέσω του πολέμου και της αυτοαποκαλούμενης ‘’Τζιχάντ’’, δηλ. του Ισλαμικού ιερού πολέμου. Αυτή εδράζεται επί της ισλαμικής πίστεως περί της μετά θάνατον ζωής και της ανταμοιβής που θα λάβουν από τον Αλλάχ όσοι σκοτωθούν ως μάρτυρες της πίστεως, θανατώνοντας επίσης όσο το δυνατόν περισσότερους ‘’απίστους’’.

Αυτό αποτελεί θρησκευτικό νόμο της Σαρία. Είναι ανεξήγητο το γεγονός ότι πολλοί βομβιστές αυτοκτονίας στις Δυτικές χώρες, που προχώρησαν σε Ισλαμικές επιθέσεις εναντίον τους, ήσαν μουσουλμάνοι δεύτερης γενιάς, γεννημένοι στην Ευρώπη, μορφωμένοι στα Ευρωπαϊκά σχολεία και πανεπιστήμια και, σε πολλές περιπτώσεις, ήσαν σχετικώς ευπορότεροι και πιο προνομιούχοι από πολλούς άλλους μουσουλμάνους.


Οπωσδήποτε, ιδεολογικοί και θρησκευτικοί παράγοντες παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην καλλιέργεια και διάδοση της σύγχρονης Ισλαμικής βίας. Ο Δυτικός πολιτισμός θεμελιωμένος στις χριστιανικές και δημοκρατικές αξίες απειλείται από την εξάπλωση των ισλαμικών ιδεών. Η σύγκρουση είναι θρησκευτική και ιδεολογική, θεμελιώδης. Μια βασική διαφορά είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των κυβερνητικών αρχών. Οι Δυτικές κοινωνίες σέβονται τις πολιτικές αρχές και εξουσίες κάθε έθνους και κατανοούν ότι αυτές έχουν σκοπό να εξασφαλίσουν την κοινωνική τάξη. Το λέει άλλωστε και η Αγία Γραφή «Αποδότε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ» (από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο κβ',21) . Εν πλήρη αντιθέσει, η απώτερη επιδίωξη του Ισλάμ είναι να υποτάξει όλα τα έθνη υπό τον ισλαμικό νόμο (Σαρία), ακόμη και αν αυτό σημαίνει την ανατροπή των υπαρχουσών κυβερνήσεων. Σε αυτό το μίγμα πολιτικής και θρησκείας, οι ισλαμιστές ηγέτες χρησιμοποιούν το χρήμα και την αφθονία του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής, ως μέσον για την διάδοση του Ισλάμ και παγκοσμίως. Το πετρέλαιο αποτελεί το ‘’δώρο του Αλλάχ’’, για την επικράτηση του Ισλάμ, χάρη στο οποίο οι μουσουλμάνοι έχουν κατασκευάσει χιλιάδες τζαμιά σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, έχουν ιδρύσει τηλεοπτικά δίκτυα με επιρροή, τυπώσει και διαδώσει φυλλάδια και βιβλία για να προπαγανδίσουν την εξάπλωση του Ισλάμ».(Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ , 2/12/2015 σελ. 10)

Απευθυνόμενοι στους παράγοντες της Εφημερίδος «ΤΟ ΒΗΜΑ» θα ηθέλαμε να τους ερωτήσουμε:

Αγαπητοί μας,

Αυτό, λοιπόν, είναι το ιδεώδες, που λανσάρετε στην Ελληνική κοινωνία; «Σκοτώστε τους απίστους;» «Όσοι σκοτωθούν ως μάρτυρες της πίστεως, θανατώνοντας επίσης όσο το δυνατόν περισσότερους απίστους, θα πάνε στον Παράδεισο!!! Τι είσθε, λοιπόν; Απλώς Τζιχαντιστές ή μήπως Καθηγητές του Τζιχάντ; Λυπούμεθα για λογαριασμό σας.

Σε σας, λοιπόν, αφιερώνουμε το παρακάτω σκίτσο, που δημοσιεύθηκε ως εξώφυλλο στο περιοδικό «w SIECI» της Πολωνίας! Εκεί εμφανίζεται μια λευκή γυναίκα, τυλιγμένη με τη σημαία της Ε.Ε., να δέχεται επίθεση από σκουρόχρωμα (δηλαδή μαύρα) χέρια! Θέλει να εκφράσει την αγανάκτηση κάποιων γυναικών από τη Γερμανία, οι οποίες έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από ομάδες ανδρών αραβικής και αφρικανικής καταγω- γής στην Κολωνία. (Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, 19/2/2016, σελ 9).

Δεχθήτε λοιπόν, την αγανάκτηση της ελληνοχριστιανικής ψυχής μου. Αίσχος!Αίγιον, 10 Μαρτίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
ΕΣΤΙΑ, 19/2/2016, σελ 9

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 19-2-2016


ΚΑΙ ΤΩΡΑ «ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ»

«Θα χρειασθούν πάνω από 100 χρόνια για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων από την Ελλάδα, λέει το Ινστιτούτο Bruegel»

«Δεν είναι φυσικά λύση να μετατραπεί η Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών και στρατόπεδο συγκέντρωσης 400 χιλιάδων προσφύγων». Η δήλωση αυτή δεν ανήκει σε κάποιον πολιτικό εκπρόσωπο της Δεξιάς στη χώρα, αλλά στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, και είναι ενδεικτική των… μηνυμάτων που στέλνουν οι Βρυξέλλες στην Αθήνα!

Η δημιουργία των πέντε hot spot στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Σάμος, Χίος, Λέρος, Κως), η λειτουργία δυο νέων κέντρων μετεγκατάστασης (Διαβατά, Σχιστό), σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα κέντρα κράτησης (π.χ. Αμυγδαλέζα), φαίνεται πως… άνοιξαν την όρεξη των Ευρωπαίων εταίρων μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαθλιωμένη από την οικονομική κρίση Ελλάδα καλείται να βάλει ακόμα μεγαλύτερη πλάτη, «απορροφώντας» ακόμα μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων από αυτόν που της αναλογεί βάσει των συμφωνιών. Κάτι τέτοιο αποτελεί απόρροια της πολιτικής πολλών κρατών – μελών της Ε.Ε. (όπως η Αυστρία), που όχι μόνο κλείνουν τα σύνορά τους, αλλά κάνουν και …επιλογή αυτών των λίγων που θα απορροφήσουν στα εδάφη τους! Μάλιστα, πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν επί της ουσίας να γίνει η Ελλάδα ένα ….απέραντο hot spot, προκρίνοντας ως λύση τον διαμοιρασμό των προσφύγων σε ομάδες (από 50 έως 200 άτομα) σε κάθε μεγάλο δήμο της χώρας!

Καταγγελίες Λαμπράκη
Το θέμα αναδεικνύει με παρέμβασή του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπράκης, ο οποίος μίλησε για σχέδιο της κυβέρνησης που προβλέπει τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στον Έβρο. Όπως δήλωσε ο κ. Λαμπράκης η κυβέρνηση αναζητά κατοικίες για να στεγάσει πρόσφυγες και μετανάστες στον Έβρο, στο πλαίσιο προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, 86.000 πρόσφυγες πρόκειται να εγκατασταθούν στην πιο ακριτική περιοχή της Ελλάδας και σε άλλα 5 σημεία της χώρας, με βάση πρόσφατη κοινή υπουργική απόφαση. Ο ίδιος υποστηρίζει πως στον Έβρο συγκεκριμένα θα εγκατασταθούν πάνω από 6.000 άτομα, κατά βάση μουσουλμάνοι, για τουλάχιστον δυο χρόνια, με την αρχή να γίνεται τον Μάρτιο του 2016, ενώ αποκάλυψε ήδη ότι στελέχη των συναρμόδιων υπουργείων επισκέφτηκαν την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να διερευνήσουν την διαθεσιμότητα σε καταλύματα, κάτι που μάλιστα οι τοπικές αρχές ανακάλυψαν τυχαία.

Οι καταγγελίες έφτασαν και στη Βουλή, με τον Βασίλη Κικίλια να ζητά απαντήσεις από τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,Παναγιώτη Κουρουμπλή. Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη) χαρακτηρίζει τα όσα δηλώνει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολση ως «υψίστης σημασίας και βαρύτητας». «Η τοπική πολιτική ηγεσία, σε συνδυασμό με όλους τοσυ τοπικούς κοινωνικούς φορείς, προειδοποιούν με ηχηρές παρεμ΄βασεις αποτροπής ενός τόσο επικίνδυνου εγχειρήματος, γεγονός που πρέπει να εισακουστεί από την κυβέρνηση και να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψη», αναφέρει στην επίκαιρη ερώτησή του ο κ. Κικίλιας, και ερωτά τον κ. Κουρουμπλή εάν ισχύουν όσα καταγγέλλονται, εάν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εγκατάστασεης προσφύγων στην περιοχή της Θράκης και (εάν ναι) σε πια σημεία.

« Κασσάνδρα» το Ινστιτούτο Bruegel


Την ίδια ώρα, μόνο προβληματισμό προκαλεί η μελέτη ενός εκ των κορυφαίων think tank της Ευρώπης, του Ινστιτούτου Bruegel, το οποίο σε ανάλυσή του για το προσφυγικό σημειώνει πως «αν η μετεγκατάσταση συνεχιστεί με τον ρυθμό που πραγματοποιείται μέχρι τώρα, θα χρειαστούν πάνω από 100 χρόνια για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων από την Ελλάδα». Σύμφωνα με την έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα, «αντί η Ε.Ε. να προωθεί την εφαρμογή του συμφωνημένου σχεδίου μετεγκατάστασης, επικεντρώνεται τώρα στο να παγιδεύσει εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες σε μια χώρα που βρίσκεται στη χειρότερη οικονομική κατάσταση στην Ε.Ε. Ο αριθμός των προσφύγων που πέρασαν τη θάλασσα από την τουρκία στην Ελλάδα αυξήθηκε 20 φορές από το 2014 στο 2015. Μέχρι τώρα το 2016, η Ελλάδα έχει δεχθεί στο έδαφός της 74.052 πρόσφυγες, ενώ εκτιμάται ότι χιλιάδες πρόσφυγες θα εξακολουθήσουν να φθάνουν στις ελληνικές ακτές».
Κώστας Παπαδόπουλος (εφημερίδα Η ΑΠΟΨΗ 20-2-2016)ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Η ΑΠΟΨΗ 20-2-2016


__________ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!

Η κατάληψις της Χώρας γίνεται ειρηνικά –χωρίς πόλεμο-χωρίς μάχες! Διαβάζουμε σε τίτλο της εφημερίδας «Δημοκρατίας» : «Τριπλάσιοι (!) οι μετανάστες από τους μόνιμους κατοίκους στο Καστελόριζο».


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 20-2-2016
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:
__________Αδέλφια μου Έλληνες και Ελληνίδες κοιμηθήτε ήσυχοι! Τα σύνορα στο Αιγαίο δεν χρειάζονται πια να τα φρουρούμε! Το ναυτικό της Τουρκίας και το ΝΑΤΟ, υπό την καθοδήγηση της Γερμανίας, ανέλαβαν την φρούρηση! Οι Μετανάστες κατέλαβαν ήδη το Καστελόριζο!


Οι Τούρκοι απαγόρευσαν στο Πρωθυπουργικό αεροπλάνο να προσγειωθή στη Ρόδο για καύσιμα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 21-2-2016

ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ …ΩΡΑΙΑ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ, ΧΑΝΕΤΑΙ!
Είμαστε ήδη υπό ξένην κατοχήν. Δεν το αισθάνεσθε; Δεν το νοιώθετε; Κατακτητές μας:

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις
Το Διεθνές Νομισματικόν Ταμείον
Η Γερμανία της κα. Μερκελ
Το ΝΑΤΟ
Και η Αθεΐα!
Η ευθύνη γι αυτό το εθνικό έγκλημα βαρύνει όλους μας! Και εμένα, που τώρα γράφω αυτές τις γραμμές, και εσάς που τώρα με διαβάζετε! Βεβαίως η ευθύνη βαρύνει πρώτα απ' όλους τους Πολιτικούς μας Ηγέτες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, όσοι εκυβέρνησαν την Ελλάδα μας τις τελευταίες δεκαετίες, εξαιρέτως δε σήμερα την Κυβέρνηση κ. Αλέξη Τσίπρα! Αυτή η Κυβέρνηση βάζει πλέον τήν ταφόπλακα! ________Σήμερα, λοιπόν, παρακολουθείστε δημοσιεύματα, με τα οποία καταδεικνύεται τό στυγερό αυτό έγκλημα κατά της ενδόξου Πατρίδος μας. (Ώχ! ώχ! Συγγνώμην! Είπα την λέξη «Πατρίδα μας»! Αδελφοί μου, σώστε με! Κινδυνεύω να συλληφθώ και να καταδικασθώ με την κατηγορία του Ρατσιστή! Η λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ εχει διαγραφεί πλέον από τό Ελληνικό λεξιλόγιο).

*******************
Ελλάς τέλος τα επόμενα 10-20 χρόνια, εκτός εάν....


Του Θεόδωρου Κατσανέβα
Η οικονομική κρίση εκτός από οικονομικά αδιέξοδα,φτώχεια, ανεργία, μιζέρια, έχει δημιουργήσει παράλληλα και ένα τεράστιο πρόβλημα δημογραφικής κατάρρευσης και εξάρθρωσης του ελληνισμού. Την ώρα που εισρέουν μαζικά στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι έποικοι, ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται δραματικά. Η ελληνίδα γυναίκα γεννά περίπου 1 παιδί όταν οι μουσουλμάνες γεννούν 5 κατά μέσο όρο. Οι γεννήσεις ελληνογενών έχουν μειωθεί κατά 20% από το 2008, οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, ενώ αλματωδώς αυξάνονται οι αυξήσεις μουσουλμάνων εποίκων. Περισσότεροι από 200.000 συμπατριώτες μας έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, με το κύμα της μεταναστευτικής φυγής να αυξάνεται συνεχώς, αφού η ανεργία παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη, 27% στο σύνολο και 60% για τους νέους. Η Ελλάδα κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας διεθνώς και δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή η εικόνα θα ανατραπεί στο προβλεπτό μέλλον.

Όπως είναι γνωστό από τη βασική οικονομική θεωρία και πρακτική, για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας σε μια χώρα, απαιτείται ανάπτυξη του ΑΕΠ, του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, άνω του 3% ετησίως. Επί πλέον, για να αποπληρωθούν τα διαρκώς αυξανόμενα χρέη μας, χρειαζόμαστε πλεόνασμα τουλάχιστον 10% του ΑΕΠ ετησίως. Συνολικά δηλ. απαιτείται ετήσια ανάπτυξη της τάξης του 13% για να αποπληρώνονται τα δυσθεώρατα χρέη, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να σταθεί η χώρα στα πόδια της, κάτι που αποτελεί και το βασικό ζητούμενο για την επιβίωσή της.

Αλλά κάτι τέτοιο αποτελεί σενάριο ακραίας επιστημονικής φαντασίας και όποιος το υποστηρίζει είναι ψεύτης, ανόητος ή φαιδρός. Υπό τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες, δεν είναι δυνατόν να επιτευχθούν τέτοια ονειρικά επίπεδα ανάπτυξης. Σε περιδίνησης ύφεσης και με υπερτιμημένο νόμισμα όπως οι σημερινές, το μόνο βέβαιο είναι η συνεχόμενη κατολίσθηση της οικονομίας. Τα μονότονα πλέον διαψευδόμενα σενάρια εικονικής αισιοδοξίας, δεν μπορούν να ανατρέψουν την καταστροφή. Απλώς πουλάνε ελπίδα και αγοράζουν χρόνο που βέβαια κάποτε δεν μπορεί παρά κάποτε να τελειώσει.

Όπως πορεύονται τα πράγματα σήμερα, με τη μονιμοποίηση του οικονομικού αδιέξοδου, τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, την ορμητική μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό και τη μαζική εισβολή μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων εποίκων, η χώρα έχει προδιαγραφεί να τερματίσει την ιστορική της διαδρομή των 3.000 χρόνων στα επόμενα 10-20 χρόνια. Οι επόμενες γενιές των παιδιών μας, δε θα έχουν θέση στον ήλιο αυτής της όμορφης πατρίδας που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας.

Το τραγικό του θέματος είναι ότι, θα είμαστε το πρώτο έθνος στην ιστορία της ανθρωπότητας που θα χάσει την ιστορική του πατρίδα και θα εξαφανιστεί, χωρίς πολεμικές συγκρούσεις και εισβολές κατακτητών με βίαια μέσα. Ο πονηρός «ανθρωπισμός» της παγκοσμιοποίησης και της ροζέ ψευτοαριστεράς, σε συνδυασμό με τον εγκλωβισμό του ζαλισμένου πλήθους στη μέγκενη των εξωνημένων κεντρικών ΜΜΕ, είναι το εύφορο έδαφος όπου καλλιεργείται και μεγαλώνει το δέντρο της προδοσίας και της καταστροφής.

Ελλάς τέλος λοιπόν. Εκτός και αν αλλάξουμε τελείως πορεία με απαλλαγή από τους σημερινούς μνημονιακούς εγκάθετους των κομμάτων που διαχειρίζονται τη χώρα για λογαριασμό των ξένων επιβουλέων. Μέχρι να γίνει αυτό, ένα πρώτο σημαντικό βήμα είναι οι νοήμονες πολίτες να κλείσουν την τηλεόραση. Να μη βλέπουν ή ακούν ειδήσεις και σχόλια από τους σύγχρονους Πραιτοριανούς των ΜΜΕ που έχουν υποκαταστήσει τα ερπυστριοφόρα και τη Γκεστάπο του παρελθόντος και κάνουν καλύτερα τη δουλειά του κατοχικού καθεστώτος. Πρέπει όλοι να βγούμε απ’ το κλουβί. Και να ξαναχτίσουμε την πατρίδα απ’ την αρχή.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/

Μέσα σε διάστημα μόλις 4 ημερών (από την περασμένη Πέμπτη) σημειώθηκαν 2 περιστατικά στα οποία άγνωστοι εισήλθαν σε σχολικές μονάδες της Καβάλας, κατέβασαν την ελληνική σημαία, την έκαψαν και έβαλαν στην θέση της…την σημαία της Τουρκίας!Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει από τον Καβαλιώτη φωτογράφο Γιάννη Καπάιο, ο οποίος στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέφερε (με σχετική ανάρτησή του το περασμένο Σάββατο τα εξής): Περίμενα μία μέρα να δώ αν θα υπάρξει από κάπου ενημέρωση , αλλά αυτή δυστυχώς δεν υπήρξε… Σας ενημερώνω λοιπόν ότι άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στο 5ο γυμνάσιο Καβάλας , την έκαψαν και ανέβασαν στην θέση της την τουρκική !!! Τα συμπεράσματα δικά σας ! Απ’οτι με ενημέρωσε ο γιός μου άγνωστοι πήδηξαν απο τα κάγκελα της αυλής στραβώνοντας τα κιόλας και έκαψαν την ελληνική σημαία μπροστά στην πόρτα του σχολείου … και μετά ανεβάσαν την τουρκική , την οποία τα παιδιά δεν πρόλαβαν να δούν καθώς κατέβηκε αμέσως…

Στην αρχή δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Μάκης Κοσκερίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STUDIO 7, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε το προαναφερθέν περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι δράστες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Μέσα από την ίδια ραδιοφωνική συχνότητα, όμως, έγινε γνωστό ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο!

Για το ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος για αυτά τα συμβάντα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις και εικασίες.


Σε κάθε περίπτωση, πάντως, απαιτείται ψυχραιμία διότι τέτοιες ενέργειες έχουν σαν μοναδικό σκοπό την δημιουργία έντασης με συγκεκριμένο σκοπό. Άλλωστε και στο παρελθόν η συνοικία της Παναγίας έχει γίνει στόχος παρόμοιων ενεργειών (όπως η καρφωμένη κεφαλή χοίρου στην πόρτα του παλιού τεμένους Χαλίλ Μπέη-γνωστό και ως Παλιά Μουσική)..
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ PENTAPOSTAGMA.GR!
Σε προ μηνών άρθρο μας από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Οι Τούρκοι «εξαφανίζουν» Καστελόριζο απαιτώντας ΑΟΖ έως την Κρήτη...


Δημοσίευση
18 Φεβρουαρίου 2016, 12:44 μμ

Σε προ μηνών άρθρο μας από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Οι Τούρκοι «εξαφανίζουν» Καστελόριζο απαιτώντας ΑΟΖ έως την Κρήτη και την Κύπρο, είχαμε αναφέρει ότι οι Τούρκοι συνεχίζοντας την «οδό» της συνεχούς προκλητικότητας , του εκφοβισμού και των παράλογων απαιτήσεων , διεκδικούν ΑΟΖ από την Ελλάδα μεταξύ των περιοχών Κρήτης και Κύπρου.

Όπως γίνεται αντιληπτό το Καστελόριζο « εξαφανίζεται» ως δια μαγείας από την περιοχή, και απλά για την Τουρκία» δεν υπάρχει», διότι έτσι διευκολύνονται καλύτερα τα σχέδια τους.

Το προκλητικότατο δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι η Ανατολική μεσόγειο Θάλασσα είναι μια «ημίκλειστη θάλασσα» με υφαλοκρηπίδα και αποκλειστική οικονομική ζώνη, με πολλούς περιορισμούς, οι οποίοι κανονικά θα πρέπει να καθορίζονται από όλα τα παράκτια κράτη της περιοχής( συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας), βάση συμφωνίας και με βάση τις αρχές της ισότητας.

Μάλιστα αναφέρεται και ο Τούρκος επιστήμονας Δρ. jixad Yayci, ο οποίος τονίζει ότι η Ανατολική Μεσόγειος ιστορικά, στρατηγικά και οικονομικά διαθέτει μια σημασία η οποία προσδιορίζεται με βάση την Κύπρο .

Τα παρόχθια κράτη, συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας δικαιούνται να συμμετέχουν στην κατανομή των περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας . Το διεθνές νομικό πλαίσιο προσδιορίζει ότι η Τουρκία , η Αίγυπτος, η κατεχόμενη Κύπρος και όχι η Συρία, η Λιβύη, το Ισραήλ, θα πρέπει να έχουν αμοιβαία ΑΟΖ με το Λίβανο.

Οι συμφωνίες για την θαλάσσια δικαιοδοσία επιμερισμού θα πρέπει να αναθεωρηθούν , τονίζει ο Τούρκος Δόκτωρ . Στην περίπτωση αυτή, η Τουρκία, αποκτά νέα διεθνή δικαιώματα και νόμιμα συμφέροντα στις ανατολικές περιοχές της Μεσογείου, με θαλάσσια δικαιοδοσία σύμφωνα με τον χάρτη .

Προχθές σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο, ήρθε και η πλήρης επιβεβαίωση του προ μηνών άρθρου μας, όταν η Άγκυρα απαίτησε και επέτυχε την εξαίρεση των Δωδεκανήσων από τις περιπολίες της νατοϊκής μοίρας, με το πάγιο επιχείρημα της «αποστρατιωτικοποιημένης» ζώνης.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται τα διήμερα μπαράζ παραβάσεων (χθες μόνο πραγματοποιήθηκαν στο ΒΑ και ΝΑ Αιγαίο 13 παραβάσεις από συνολικά 21 τουρκικά πολεμικά και ελικόπτερα), αλλά και η NAVTEX του σταθμού Αττάλειας (υπ’ αριθμόν 118/16), με την οποία χθες δεσμεύθηκε για περίπου έξι ώρες σχεδόν ολόκληρη η περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελλόριζο.

Άσχετα από την πρακτική σημασία της , η συγκεκριμένη NAVTEX εντάσσεται στην πάγια τακτική της Άγκυρας, η οποία θεωρεί ότι το Καστελόριζο δεν έχει υφαλοκρηπίδα και σε κάθε περίπτωση η τουρκική παρεμβάλλεται μεταξύ του συγκεκριμένου νησιού και της Ρόδου.

Σκοπός της Τουρκίας είναι υπό το βάρος συνεχών προκλητικών επεισοδίων και προκλήσεων ακόμη και με πολεμικό επεισόδιο τύπου Ίμια, να «πειστεί» η ελληνική κυβέρνηση και να συναινέσει στην διχοτόμηση του Αιγαίο για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Σε άλλο άρθρο μας από το pentapostagma.gr, με τίτλο: Το αμερικανικό σχέδιο διαμοιρασμού των ελληνικών κοιτασμάτων από το 2012!, είχαμε αναφέρει ότι η Ουάσιγκτον πλέον εν έτει 2016 δεν προτείνει, αλλά έχει «αποφασίσει» ότι η Ελλάδα θα λάβει το 20% των εσόδων, η Τουρκία το υπόλοιπο 20% και η υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ εταιρεία κολοσσός Noble Energy Company από το Χιούστον του Τέξας, θα λάβει την μερίδα του λέοντος του, ΔΗΛΑΔΗ το 60 % τω ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων .

Τώρα όμως λένε οι Αμερικανοί, υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το οποίο διαδραματίζεται στην περιοχή του Αιγαίου .

Για την αποφυγή κάποιου «ατυχήματος» από τουρκικής πλευρά λόγω «μεγάλων ορέξεων» της Άγκυρας , η αμερικανική ηγεσία θα φροντίσει για την «στρατιωτική ισορροπία» στην περιοχή.

Η «διασφάλιση» λοιπόν μιας ήρεμης κατάστασης «κλειδώνει» τα αμερικανικά συμφέροντα και παράλληλα αποτρέπει την «εμπλοκή» των Ρώσων στην περιοχή της Α.Μεσογείου. Ίσως για αυτό να έχουμε εκλογές ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία!

Τα γεγονότα άλλωστε τρέχουν γύρω μας και θα έρθουν και άλλα, λίαν συντόμως .

Με λίγα λόγια οι Τούρκοι είναι ‘αχόρταγοι» και επιζητούν μεγαλύτερο μερίδιο στην περιοχή «παίζοντας» ταυτόχρονα με τα «νεύρα» της Ουάσιγκτον και της Μόσχας για το Αιγαίο και την Βόρειο Συρία, ταυτόχρονα . Ο Ερντογάν έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των ΗΠΑ , λόγω της ατίθασης και προκλητικής εξωτερικής πολιτικής του, ας το κρατήσουμε αυτό.

Όπως και να έχει σε αυτές τις περιπτώσεις οι «μεγάλες δυνάμεις» έχουν τα δικά τους σχέδια τα οποία και θα εφαρμόσουν στην περιοχή «οπωσδήποτε».

πηγή: http://www.pentapostagma.gr
*******************
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ
ΞΥΔΑΚΗΣ: ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ! ! !
ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΑΡΓΑΡΑ ! Με μια φράση που θα συζητηθεί...


Δημοσίευση
29 Φεβρουαρίου 2016, 9:01 μμΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΑΡΓΑΡΑ !
Με μια φράση που θα συζητηθεί, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, είπε πως το δημογραφικό μπορεί να ωφεληθεί από το προσφυγικό.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, είπε χαρακτηριστικά:
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία, να εργαστούν να ενσωματωθούν».

Όπως εξήγησε ο κ. Ξυδάκης, «όσοι δεν δικαιούνται διεθνή προστασία πρέπει να επιστρέψουν, όσοι δικαιούνται άσυλο και διεθνή προστασία θα μείνουν» και πρόσθεσε: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους; Ο ανθρωπισμός της Ελλάδος είναι και αυτός ότι θα δώσει καταφύγιο σε κάποιους ανθρώπους.

Τέτοιο καταφύγιο έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα; Εγώ λέω ότι η Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα, έχει καταρχάς ανεργία και ύφεση το οποίο είναι ένα δομικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή ωστόσο μπορεί να ενσωματώσει ανθρώπους».
shmantikanea.blogspot.com

πηγή: http://www.pentapostagma.gr
******************
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...
Ο αν. υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης προτείνει να ζευγαρώνουν οι Ελληνες και οι Ελληνίδες με πρόσφυγες και λάθρο για να λυθεί το... δημογραφικό!
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης για τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που εγκλωβίζονται μέρα με την μέρα στην χώρα μας!
Ο υπουργός, που είδε λύση του δημογραφικού προβλήματος μέσα στην χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν παρέλειψε να συγκρίνει την Ελλάδα των τριών μνημονίων του 2015 με την Αυστρία, διερωτώμενος: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους»; Ο κύριος Ξυδάκης, αντλώντας αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της κατάστασης από άλλες παρόμοιες τραγωδίες που έζησε ο κόσμος και η περιοχή ιστορικά, δεν δίστασε μάλιστα, στην συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm, να συμπληρώσει:
«Τέτοιο καταφύγιο έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα»;
«Νομίζω ότι το πράγμα δεν πάει καλά ήδη, οπότε πόσο χειρότερα να πάει; Αυτή η κατάσταση την οποία φοβόμαστε είναι αυτό, κάποιοι να προκαλέσουν ένα ντόμινο. Ήταν διατυπωμένη ρητώς η επιθυμία της Αυστριακής υπουργού ότι είναι επιθυμητό το ντόμινο effect. Άρα χειρότερο δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει εύκολα, το χειρότερο έχει συμβεί εδώ και αρκετές εβδομάδες όταν περίπου 12-13 αποφάσεις των ευρωπαϊκών συμβουλίων δεν εφαρμόστηκαν» είπε ακόμα ο κύριος Ξυδάκης και επανέλαβε ότι «η Ελλάδα έχει μια εμπειρία από μεταναστευτικές ροές, ας θυμηθούμε τι υποδέχτηκε από το ’90 που έπεσαν τα σύνορα, τέλειωσε ο ψυχρός πόλεμος και το Σιδηρούν παραπέτασμα τι υποδέχτηκε. Φτάσαμε να ξεπερνάμε το 1 εκατομμύριο σε βάθος εικοσαετίας… έχει κάποιες αντοχές η Ελλάδα, δεν είναι ένα κράτος των 600 χιλιάδων ώστε να λυγίσει με τους 20 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες ωστόσο πρέπει να τους δοθεί μια βοήθεια άμεση».
Δηλαδή να ζευγαρώνουν οι Ελληνες (και κυρίως οι Ελληνίδες αφού το 70% των προσφύγων και των λάθρο είναι άνδρες) με μουσουλμάνους πρόσφυγες και λάθρο για να λυθεί το δημογραφικό! Αυτό προτείνει ο Ν.Ξυδάκης.
Ή θεωρεί ότι οι παραπάνω "ισλαμιστές επιβήτορες" θα ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία; Μήπως θα βαπτιστούν και ορθόδοξοι χριστιανοί;
Τι άλλο θα ακούσουμε!
Πηγή: www.pronews.gr

greekamericannewsagency.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Αγόρασα αμάξι για να περνάω από το Χαρακι

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά