ροή ειδήσεων

Ένοικοι ξενοδοχείων αποκαλύπτουν τα όσα ντροπιαστικά έκαναν πριν τους «τσακώσει» το προσωπικό


Τι γίνεται όταν ξεχνάτε την ταμπέλα «μην ενοχλείτε»


Έχετε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο, απολαμβάνετε τις διακοπές σας αλλά δεν θέλετε να βρεθείτε τετ α τετ με την καμαριέρα, γι' αυτό και κρεμάτε το ταμπελάκι με το «do not disturb» («μην ενοχλείτε») στο χερούλι της πόρτας και ξενοιάζετε. Τι γίνεται όμως όταν το ξεχνάτε και έρχεστε αντιμέτωποι με άβολες συναντήσεις;

Όπως γράφει βρετανικό μέσο, αρκετοί Βρετανοί έχουν βρεθεί ενώπιον δυσάρεστων εκπλήξεων όταν απροσδόκητα τους διέκοψε το προσωπικό καθαριότητας, ενώ βρίσκονταν σε μια μάλλον άβολη κατάσταση. Τους έπιασαν κοινώς στα… πράσα! Παρακάτω, δείτε μερικές μάλλον δυσάρεστες καταστάσεις στις οποίες βρέθηκαν ένοικοι σύμφωνα με το ταξιδιωτικό on line γραφείο sunshine.co.uk.

Όπως αναφέρει το σάιτ, οι περισσότερες άβολες καταστάσεις είναι όταν η καθαρίστρια «πιάνει» τους ενοίκους να κάνουν σεξ, ή να βρίσκονται στο μπάνιο γυμνοί έτοιμοι για το μπάνιο τους ή όταν απολαμβάνουν μια… ενήλικη ταινία.
1. Ένας ντροπιαστικός χορός

Ένας άντρας, περίπου 40 ετών, από το Birmingham, ενώ χόρευε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του φορώντας το μαγιό της συζύγου του και τις γόβες της -απουσίαζε η σύντροφος-, βρέθηκε ενώπιον της καθαρίστριας.
2. Πόδια ψηλά

Μια νεαρή γυναίκα από το Liverpool, αποφάσισε να περιποιηθεί τα απόκρυφα σημεία της με το ξυραφάκι, όταν είδε εργαζόμενη του ξενοδοχείου να διακόπτει την αυστηρά προσωπική της στιγμή.
3. Εμετός στα σεντόνια

Μια 30χρονη γυναίκα από το Cardiff, βίωσε το «χειρότερο hangover», με το προσωπικό του ξενοδοχείου να προσπαθεί να τη μεταφέρει στο δωμάτιό της. Η ντροπή δεν τελείωσε ούτε όταν εκείνη έβγαλε τα… εσώψυχά της στα σεντόνια παρουσία φυσικά ξένων.
4. Το ξύρισμα της…ντροπής

Ένας 30χρονος άντρας, «συνελήφθη» να ξυρίζει την απόκρυφη περιοχή, τα πόδια και το στήθος του.
5. Ωδή στην Γουίτνεϊ Χιούστον

Ένας 60χρονος από το Λονδίνο, «πιάστηκε» από τις καθαρίστριες την ώρα που τραγουδούσε «I Will Always Love You» της Γουίτνεϊ Χιούστον, χρησιμοποιώντας τη ζώνη του για μικρόφωνο…

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *