ροή ειδήσεων

Ο Ροδίτης Ελευθέριος Δημητραδιού έδωσε την διπλή διάκριση στον Βάργκας!


Ο Ρόναλντ Βάργκας παρέλαβε τα δύο βραβεία του για το καλύτερο γκολ και για το γεγονός ότι ψηφίστηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής, από τον γνωστό Ροδίτη Γιατρό και φανατικό φίλαθλο της ΑΕΚ Ελευθέριο Δημητραδιού, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα.

Στην ομαδική δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ απέδωσε τις εμφανίσεις του στα πρόσφατα ντέρμπι ο Ρόναλντ Βάργκας, τονίζοντας που ήταν ο τυχερός που κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στους συμπαίκτες του αφιέρωσε τα βραβεία του MVP και του Best Goal που κατέκτησε για την 24η αγωνιστική και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ρόναλντ Βάργκας. Ο σκόρερ της Ένωσης, τόσο στο ντέρμπι με τους πράσινους, όσο και σ’ αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, απέδωσε στην ομαδική δουλειά τις εμφανίσεις του, τονίζοντας πως το βραβείο κατακτήθηκε από όλους τους παίκτες. Ενώ μεταξυ των άλλων δηλωσε: «Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι δουλειά συνολική. Εγώ ήμουν ο τυχερός που άγγιξα τελευταίος τη μπάλα και κατάφερα να τη στείλω στα δίχτυα του αντιπάλου και να σκοράρω, αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο όποιος και να σκόραρε. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που εγώ τα κατάφερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα πήρε τη νίκη και σ’ αυτό το παιχνίδι».



Σε δήλωση του αναφορικά με την βράβευση, του Ρόναλντ Βάργκας, οΕλευθέριος Δημητραδιού ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Όσοι αγαπάμε την ΑΕΚ είμαστε υπερήφανοι και στο πλευρό της, η σημερινή βράβευση σημαίνει πολλά για την οικογένεια της ΑΕΚ και τις επιδόσεις της.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για έναν φίλαθλο -όπως εμένα- να παραδίδω το βραδεία σ’ έναν σημαντικό παίκτη και αθλητή, ειδικά όταν διακρίνεται στο «κλασικό Αθηναϊκό ντέρμπι».

Η σημερινή βράβευση, αλλά και τα goal του Ρόναλντ, έχουν χαρίσει πολλά έντονα και αισιόδοξα συναισθήματα σε όλους εμάς τους «ενώσετε».

Τέτοιες εκδηλώσεις, δίνουν την πραγματική διάσταση του «ευ αγωνίζεσθαι» σε κάθε άθλημα και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι πολλές ακόμη διακρίσεις, χαρές και νίκες για την ομάδα μας»!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *