ροή ειδήσεων

Πάρτι σπατάλης στην ΕΡΤ [έγγραφο]


Συνεχίζει να μοιράζει σαν… μαρουλόφυλλα τα ευρώ, το δίδυμο Τσακνή – Ταγματάρχη...



Η διοίκηση της ΕΡΤ με τις μηδενικές τηλεθεάσεις, συνεχίζει με προκλητικό τρόπο να υπογράφει και να μοιράζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για παραγωγές, αμφιβόλου ποιότητας και ανταποδοτικότητας.
Πριν από δύο βδομάδες γνωστοποιήθηκαν αποφάσεις της διοίκησης της ΕΡΤ με προκλητικές αναθέσεις εξωτερικών παραγωγών ύψους 1.5 εκατομμυρίου ευρώ.
Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ των “Τυπολογιών” το… γαλαντόμο δίδυμο Τσακνή – Ταγματάρχη , συνεχίζει να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κάτω από αναθέσεις παραγωγών (εσωτερικών αυτή την φορά) ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και να μοιράζει το κρατικό χρήμα σαν να είναι… μαρουλόφυλλα.
Δείτε το ρεπορτάζ
Δέκα ενημερωτικές εκπομπές εσωτερικής παραγωγής στην ΕΡΤ
Ολοκληρώνεται σταδιακά η δομή του προγράμματος της κρατικής τηλεόρασης, καθώς μετά τις αποφάσεις για αγορά ξένων προγραμμάτων αποφασίστηκε η έγκριση δέκα νέων ενημερωτικών εκπομπών εσωτερικής παραγωγής.
Ορισμένες από αυτές αποτελούν ανανέωση της παραγωγής, αλλά με άλλους παρουσιαστές, έως το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, το ΔΣ έδωσε το πράσινο φως για τις εκπομπές «Ακριβώς στις 10.00», για τα Σαββατοκύριακα (26 εκπομπές, με κόστος 23.140 ευρώ), «Διπλή ματιά», επίσης για τα Σαββατοκύριακα (26 εκπομπές, με κόστος 26.520 ευρώ), την εβδομαδιαία εκπομπή «Επτά» (20 εκπομπές, με κόστος 14.100 ευρώ), την εβδομαδιαία εκπομπή «ΕΡΤ Check up» (13 εκπομπές, με κόστος 24.189,10 ευρώ), «Auto Moto EΡΤ» (12 εκπομπές, με κόστος 1.824 ευρώ), «Europe» (6 επεισόδια, με κόστος 7.123,14 ευρώ), την καθημερινή εκπομπή «Focus» (39 επεισόδια, με κόστος 16.935 ευρώ), την ενημερωτική – πολιτιστική εκπομπή «On EΡΤ» (62 επεισόδια, με κόστος 21.576 ευρώ) και την εκπομπή «Studio 3» (75 επεισόδια, με κόστος 101.500 ευρώ). Τέλος, η «Πρωινή ζώνη» ανανεώθηκε έως τα μέσα Απριλίου, με κόστος 94.679 ευρώ για 65 επεισόδια.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *