ροή ειδήσεων

Τι συμβαίνει με το νερό στην Κρεμαστή; - Σήμερα η κατάσταση έχει χειροτερεύσει



Εδώ και αρκετό καιρό οι κάτοικοι της Κρεμαστής διαμαρτύρονται για την ποιότητα του νερούκαθώς όχι μόνο η γεύση του, αλλά ακόμη και η... «εμφάνισή» του παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα!


Συγκεκριμένα, όμως, τα πράγματα φαίνεται πως χειροτέρεψαν, καθώς εκτός από τα παράπονα για την γεύση του νερού, (πιθανότατα λόγω υπερχλωρίωσης), που όχι μόνο δεν μπορεί κανείς να το πιει αλλά ακόμη και τα οικιακά σκεύη έχουν αρχίσει να μυρίζουν έντονα χλώριο, σήμερα (όπως μπορεί να δει κανείς από τη φωτογραφία που μας έστειλαν), από τις περισσότερες βρύσες των σπιτιών έτρεχε... κόκα κόλα, κάνοντας φυσικά τους κατοίκους ν΄ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με το νερό τους;

Αξίζει, πάντως, ν΄ ανακοινωθεί, πριν από μία, περίπου, βδομάδα, είχε ανακοινωθεί από την ΔΕΥΑΡ ότι, επρόκειτο να γίνει καθαρισμός της δεξαμενής, καθώς, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Δημήτρης Τσίκκης, κάτι τέτοιο έχει να συμβεί πριν από αρκετό καιρό!

Πάντως, ο καθαρισμός δεν πραγματοποιήθηκε και δεν αποκλείεται ύστερα από τη σημερινή κατάσταση να επισπευσθεί, καθώς η κατάσταση «δεν πάει άλλο», όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν οι κάτοικοι.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *