ροή ειδήσεων

Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Γκάρι Σάντλινγκ


Ο Αμερικανός κωμικός Γκάρι Σάντλινγκ, από τους πρωταγωνιστές του «The Larry Sanders Show» όπως και του δικού του «It's Garry Shangling's Show», πέθανε την Πέμπτη το βράδυ στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 66 ετών.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι χρειάστηκε να διακομισθεί ως «επείγον περιστατικό» σε νοσοκομείο για λόγους που δεν διευκρινίστηκαν και ότι «μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου πέθανε».
Ο Άλαν Νίρομπ, υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του Σάντλινγκ, δήλωσε στο Reuters ότι ο διάσημος ηθοποιός υπέστη μάλλον καρδιακή προσβολή.
Το Larry Sanders Show που μεταδιδόταν από το δίκτυο HBO από το 1992 ως το 1998 του χάρισε μεγάλη διασημότητα, ενώ είχε συνολικά 17 υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy στο ενεργητικό του και είχε τιμηθεί με ένα το 1998.
Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός του, το Twitter κατακλύστηκε από μηνύματα που του απέτιαν φόρο τιμής. «Αντίο Γκάρι Σάντλινγκ, ευχαριστώ για την ευγένειά σου και τη γενναιοδωρία σου και που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ», αναφέρει σε μήνυμά της η κωμικός Έιμι Σούμερ.
«Ο Γκάρι Σάντλινγκ ήταν τόσο καλός και γενναιόδωρος όσο ήταν αστείος», ήταν το μήνυμα του γνωστού παρουσιαστή της τηλεόρασης Τζίμι Κίμελ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *