ροή ειδήσεων

Και ο Μιχάλης Μουρούτσος τρέχει στον Μαραθώνιο της Ρόδου!


Όπως και πέρσι, έτσι κι εφέτος, ο Μουρούτσος θα τρέξει στον αγώνα των 5.000 μέτρων, δίνοντας χαρά στην οικογένεια των ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και των άλλων Πολεμικών Τεχνών της Ρόδου, με την συμμετοχή-παρουσία του.


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο χρυσός Ολυμπιονίκης του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο Σύδνεϋ (2000) Μιχάλης Μουρούτσος θα βρεθεί στη Ρόδο, για να συμμετάσχει ενεργά στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου, φέτος στις 17 Απριλίου 2016.

Όπως και πέρσι, έτσι κι εφέτος, ο Μουρούτσος θα τρέξει στον αγώνα των 5.000 μέτρων, δίνοντας χαρά στην οικογένεια των ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και των άλλων Πολεμικών Τεχνών της Ρόδου, με την συμμετοχή-παρουσία του.

Γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου του 1980 στα Λαγκάδια Αρκαδίας και είναι κάτοχος «μαύρης ζώνης» στο άθλημά του, όπως επίσης και έξι νταν. Ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα το 1987. Ομάδα του είναι ο Α.Σ. Δάφνης. Έχει βαθμό αξιωματικού της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών. Το όνομά του έχει δοθεί τιμητικά στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Δάφνης. Από το Σεπτέμβριο του 2013 είναι επικεφαλής του τμήματος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Ολυμπιακού.



«Το νησί της Ρόδου έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου. Θεωρώ ότι μου έφερε τύχη η επιλογή της Ρόδου για την προετοιμασία μου πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϋ το 2000 αφού κατάκτησα το χρυσό μετάλλιο», έχει δηλώσει πολλές φορές ο ίδιος.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι ένας ακόμη Ολυμπιονίκης που θα βρεθεί στη Ρόδο στις 17 Απριλίου 2016 και θα λάμψει με την παρουσία του τις όλες εκδηλώσεις. Όπως είναι ήδη γνωστό, στο νησί μας θα έρθουν και οι Ολυμπιονίκες:

Συγκεκριμένα, στη Ρόδο θα έρθουν οι εξής:

-Η Αθανασία Τσουμελέκα πρώην αθλήτρια στο αγώνισμα του βάδην. Κατέκτησε την πρώτη θέση στην απόσταση των 20 χιλιομέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

-Η Σταυρούλα Κοζομπόλη Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών

Εξαιρετικά τιμητική διάκριση για την Ελληνίδα αργυρή Ολυμπιονίκη της υδατοσφαίρισης, που τιμήθηκε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με το βραβείο ‘Γυναίκα και Αθλητισμός’ για την Ευρώπη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Δ.Ο.Ε στη Λοζάννη.

-Ο Νίκος Συρανίδης είναι προπονητής και Ολυμπιονίκης των συγχρονισμένων καταδύσεων. Μαζί με το Θωμά Μπίμη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη συγχρονισμένη κατάδυση από βατήρα 3μ. το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα.

-Ο Δημήτρης Μούγιος είναι πρωταθλητής της κωπηλασίας, ο οποίος αναδείχθηκε αργυρός Ολυμπιονίκης μαζί με το Βασίλη Πολύμερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.

-Η Ειρήνη Αϊνδηλή είναι χάλκινη Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική στο Σίδνεϊ το 2000.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


-Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τα 10.000μ. και 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 10 Απριλίου 2016.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1.000μ Δημοτικών Σχολείων θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του αγώνα www.roadstorhodes.com ή να προμηθευτείτε από το γραφείο πληροφοριών του δήμου Ρόδου, Αβέρωφ 3, 85100 Ρόδος, 00302241035945.

Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.roadstorhodes.com

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax:2241030145 / Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:

Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Βύρωνος 1, 85100 Ρόδος / Τηλέφωνα: 22410 30145

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις που θα κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με φαξ για να θεωρούνται έγκυρες, πρέπει να συνοδεύονται συγχρόνως από φωτοτυπία παραστατικού πληρωμής.

-Συνδιοργανωτές της όλης εκδήλωσης είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η «ΜΚΟ» Μαραθώνιος Ρόδου και στηρίζουν, ο Δήμος Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.



Πηγή: http://www.skai.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *