ροή ειδήσεων

Λεβέντης: Ευρωπαίοι, όχι τούρκοι παρατηρητές στα νησιά


Πιστός στη θέση του για κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού

Μικτή επιτροπή ευρωπαίων και όχι τούρκων παρατηρητών θα έπρεπε να βρίσκεται στα νησιά και να επιτηρεί την διαδικασία επανεισδοχής δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ.Λεβέντης δήλωσε ότι διαφωνεί με την επίσκεψη Τσίπρα στην Σμύρνη και όπως τόνισε είναι άλλο να κραυγάζουν μόνοι τους οι Τούρκοι κι άλλο ενώπιον του έλληνα πρωθυπουργού.

«O Νταβούτογλου αμφισβήτησε το FIR Αθηνών και το Καστελόριζο» είπε και πρόσθεσε ότι τη συνάντηση θα έπρεπε να είχε κανονίσει η ΕΕ, καθώς η χώρα μας είναι τα εξωτερικά της σύνορα. Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «όταν ο Νταβούτογλου έλεγε για το Καστελόριζο ο κ.Τσίπρας το βούλωσε».

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε για ακόμα μία φορά την πάγια θέση του για κυβέρνηση ενός μεγάλου συνασπισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ και τόνισε ότι αυτή η «κυβέρνηση των τεχνοκρατών» θα πρέπει να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.

Πρόσωπα κατάλληλα για την πρωθυπουργία αυτής της κυβέρνησης θα μπορούσε να είναι ο Γ. Στουρνάρας, ο Γ.Προβόπουλος και πιο δύσκολα ο Λ. Παπαδήμος, όπως ανέφερε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις κινήσεις που αφήνουν να εννοηθούν ότι θα κάνουν υποψήφιοι βουλευτές με την Ένωση Κεντρώων για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή με αντικατάσταση των νυν βουλευτών, απάντησε: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ούτε συμβόλαια είχαμε κάνει. Δική μου πρόταση ήταν». Πρόσθεσε εξάλλου «και να έρθουν οι επόμενοι και να είναι μαθητευόμενοι, εγώ δεν μπορώ να γίνω διδασκαλείο βουλευτών. Έμεινα για 35 χρόνια εκτός Βουλής, περιμένοντας στωικά. Με εξοργίζει να βλέπω κάποιους να θέλουν να μπουν με την πρώτη».

Εκτίμησε επιπλέον ότι οι ΑΝΕΛ είναι ένα ακροδεξιό κόμμα που δεν θα έχει μέλλον ενώ για το Ποτάμι είπε ότι παρουσίασε μεγάλη πτώση στην εκλογική του δύναμη.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *