ροή ειδήσεων

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.


Ο άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου, θα έκανε τα πάντα για την ομορφιά του. Από την πιο απλή δίαιτα ως κι ένα σοβαρό αισθητικό χειρουργείο, τίποτα δε φαίνεται να τον πτοεί μπροστά στο μεγάλο στόχο: την επιδοκιμασία του καθρέφτη.


Πολύ περισσότερο από όλους, είναι στις γυναίκες μεγαλύτερη η φιλαρέσκεια. Έτσι, διαρκώς αναζητούν νέους τρόπους να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.


Έρευνα του 2008, έδειξε πως το 75% των Αμερικανίδων “ξεσπούν” στα μαλλιά τους προκειμένου να πετύχουν την αλλαγή που επιθυμούν. Αποδεικνύεται, όμως, πως και η πιο συνηθισμένη αισθητική παρέμβαση, μπορεί να κρύβει κινδύνους.


Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύουν οι φωτογραφίες αυτής της γυναίκας που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο.



Όχι δεν πρόκειται για κάποια γενετική παραμόρφωση, αλλά για αλλεργική αντίδραση σε βαφή μαλλιών!





Όπως μπορείτε και οι ίδιοι να διαπιστώσετε, η κοπέλα ήταν πανέμορφη.









Προφανώς, δε θα μπορούσε να φανταστεί πως η επιθυμία της να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της θα είχε τέτοιες συνέπειες. Κι όμως! Είναι σπάνιο μεν, αλλά να που συμβαίνει. Μπορεί να αναγράφεται στα ψιλά γράμματα των βαφών, αλλά είναι πιθανό να εμφανιστούν κατά τη χρήση τους φλεγμονή, ερυθρότητα και οίδημα στο πρόσωπο και το τριχωτό της κεφαλής.


Γι’αυτό, άλλωστε, συνιστάται και η δοκιμή της βαφής σε μια μικρή επιφάνεια δέρματος, για να είναι σίγουρο πως δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις στο άτομο που θα τη χρησιμοποιήσει.


Εδώ, προφανώς και δεν έγινε καμία δοκιμή, με αποτέλεσμα η κοπέλα να παραμορφωθεί τόσο άσχημα. Αυτά τα συμπτώματα προκαλούνται από μια ευρέως χρησιμοποιούμενη χημική ουσία, την παραφαινυλενοδιαμίνη (PPD). Πιστεύεται, μάλιστα, πως η αλλεργική αντίδραση που προκαλεί, μπορεί κατά περιπτώσεις να είναι μοιραία. Λένε πως ένα 17χρονο κορίτσι πέθανε από αλλεργικό σοκ που της προκάλεσε η PPD στη βαφή των μαλλιών της.


Ευτυχώς, όμως, η κοπέλα στις φωτογραφίες, πέρα από την προσωρινή αντιαισθητική διόγκωση του προσώπου, δεν είχε άλλες σοβαρότερες παρενέργειες. διαφορετικό





Πηγή:newsone.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *