ροή ειδήσεων

Εξελίξεις: Ετοιμάζουν "βόμβα" ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!


Μετά από τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας αναμένονται εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τι ετοιμάζουν Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης.

Δυσοίωνο είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου από χθες το βράδυ, καθώς για ακόμα μία φορά εκτυλίχθηκαν επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Τα όσα έγιναν χθες δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σύμφωνα πάντα με την "Πράσινη", αναμένεται να πάρει θέση και ήδη έχει κάνει κάλεσμα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να δρομολογηθεί μια συστράτευσή τους για το "σύστημα" και εναντίον όλων όσων καταγγέλλουν.

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκονται σε κοινή γραμμή για την ανατροπή της ΕΠΟ και μετά τα χθεσινά ετοιμάζονται να περάσουν στο επόμενο επίπεδο.

Από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν ότι οι χθεσινές αποφάσεις του διαιτητή Ανδρέα Παππά μόνο ύποπτες μπορεί να είναι, καθώς ο ίδιος ήταν που δεν ξεκίνησε ποτέ το ματς στην Λεωφόρο επειδή έπεσε μια φωτοβολίδα στο πόδι του Φινμπόγκασον, ενώ στην Τούμπα έκανε ό,τι μπορούσε για να τελειώσει το ματς.

Φυσικά, τονίζεται ότι ευθύνες σε όλα αυτά έχει και η ΕΠΟ και ο Σταύρος Κοντονής, τον οποίο κατηγορούν ότι έμεινε απαθής στα επεισόδια της Τούμπας, σε αντίθεση με αυτά της Λεωφόρου όπου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *