ροή ειδήσεων

ΔΕΥΑΡ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


Το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει την διαδικασία πρόσληψης εποχιακού προσωπικού και υδρονομέων έδωσε στη διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση του Αιγαίου.
Με έγγραφο της προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ.Δημήτρη Τσίκκη γνωστοποιεί, ότι εγκρίνει τις προσλήψεις εποχιακού προσωπικού και υδρονομέων και μάλιστα δίνει την συναίνεση της για το σύνολο των ατόμων που ζητήθηκε από την διοίκηση της Επιχείρησης.
Η πρόσληψη 34 εργαζομένων ανταποδοτικού χαρακτήρα και 20 υδρονομέων θα συμβάλλει στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Επιχείρησης.
Η ΔΕΥΑΡ, είναι ίσως από τις λίγες Δημοτικές Επιχειρήσεις της χώρας που θα προσλάβουν οσονούπω, εποχιακό προσωπικό και υδρονομείς που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου και όχι ως είθισται κατά τους χειμερινούς μήνες.
Έγκαιρα το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ στις15 Ιανουαρίου, στην πρώτη συνεδρίαση του που πραγματοποίησε το 2016, έλαβε την ομόφωνη απόφαση για την πρόσληψη του εποχιακού προσωπικού και των υδρονομέων.
Ο κ. Τσίκκης αναλογιζόμενος την δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία που επικρατεί για την έγκριση των προσλήψεων αυτών, έγκαιρα και προγραμμάτισε και κίνησε τη όλη διαδικασία προκειμένου, να διεκπεραιωθεί με την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, όπου και πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ΔΕΥΑΡ.
Η έγκαιρη έγκριση της πρόσληψης του εποχιακού προσωπικού και των υδρονομέων προκάλεσε ανακούφιση στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ και ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Τσίκκης εκφράζει την ικανοποίηση του για την αίσια έκβαση που είχε η πρωτοβουλία του αυτή.
Ήδη ο κ.Τσίκκης έδωσε εντολή στην αρμόδια διεύθυνση της Επιχείρησης να προχωρήσει άμεσα τη διαδικασία πρόσληψης εποχιακού προσωπικού.
Ειδικότερα με διαδικασίες ΑΣΕΠ και με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας οχτώ μηνών θα προσληφθούν 19 εργάτες γενικών καθηκόντων, 5 ηλεκτροτεχνίτες, 7 υδραυλικοί, 1 ηλεκτροσυγκολλητής και 2 χειριστές μηχανημάτων έργων.
Επίσης θα προσληφθούν 20 υδρονομείς άρδευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου που θα έχει διάρκεια πέντε μήνες. Η πρόσληψη τους όπως εκτιμάται θα γίνει από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Να σημειωθεί, ότι η κατανομή του εποχικού προσωπικού θα γίνει στις δημοτικές ενότητες Ρόδου,Ιαλυσού,Αρχαγγέλου, Νότιας Ρόδου, Καμείρου και Αταβύρου προκειμένου να εξυπηρετούνται με τον πλέον καλύτερο τρόπο και οι καταναλωτές των απομακρυσμένων περιοχών του νησιού μας. Πρόθεση της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ είναι τα άτομα που θα προσληφθούν ως εποχικό προσωπικό να προέρχονται από τις κοινότητες των δημοτικών αυτών ενοτήτων προκειμένου να επανδρωθούν τα τμήματα της ΔΕΥΑΡ στις περιοχές αυτές.
« Η ΔΕΥΑΡ ως μια υγιής Επιχείρηση δίνει και φέτος την δυνατότητα σε άνεργους συμπολίτες μας να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας για οχτώ μήνες. Το κόστος της πρόσληψης της θα επωμιστεί η ΔΕΥΑΡ καθώς οι θέσεις εργασίας τους θα είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα» δήλωσε ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *