ροή ειδήσεων

Εντυπωσίασε το F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ στη Ρόδο [Video & Pics]


Με μια εντυπωσιακή επίδειξη από αεροσκάφος F-16 Block 52 Plus της ομάδας «Zeus» με χειριστή τον σμηναγό Σωτήριο Στράλη στις 7 Μαρτίου 2016 το μεσημέρι στη Ρόδο, ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι εκδηλώσεις για την επέτειο των 68 χρόνων από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα .

Οι κάτοικοι της Ρόδου και των γύρω νησιών καμάρωσαν το “ΖΕΥΣ “ μεταφέροντας το μήνυμα μιας πανίσχυρης Πολεμικής μηχανής που αν χρειαστεί θα είναι εκεί την ώρα που πρέπει !
Κυβερνήτης του αεροσκάφους ήταν ο Σμηναγός (Ι) Σωτήριος Στράλης από την ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “ΖΕΥΣ”.

Σμηναγός (Ι) Σωτήριος Στράλης

O Σμηναγός (Ι) Σωτήριος Στράλης είναι Ιπτάμενος Επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “ΖΕΥΣ”.


Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 1997. Το 2002, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/336 Μοίρα σε αεροσκάφη Α-7Η Corsair ΙΙ ενώ το 2004 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2005 υπηρετεί στην 340 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 1700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1300 είναι σε αεροσκάφη F-16.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα «Zeus» είναι η μοναδική Team παγκοσμίως που πραγματοποιεί επίδειξη με αεροσκάφος F-16 Block 52 Plus το οποίο διαθέτει σύμμορφες δεξαμενές που σε συνδυασμό με τον ισχυρό κινητήρα των 29.000 λιμπρών επιτρέπουν στο αεροσκάφος να παρουσιάζει μια σειρά από εντυπωσιακούς ελιγμούς .

Δείτε το video:

Δείτε τις φωτογραφίες:



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *