ροή ειδήσεων

«Χαμός» στο Facebook με το post της Χειλουδάκη για την Τζολί!


Και επειδή είναι λίγο ακατάλληλο το post δεν θα το αναλύσουμε ιδιαίτερα - θα αφήσουμε το κείμενο να μιλήσει από μόνο του.


Η Τζένη Χειλουδάκη με τη γνωστή της προκλητική τοποθέτηση σχολιάζει την επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα και τις παρατηρήσεις των Ελλήνων που τη βρήκαν αδυνατισμένη και κακοντυμένη.

Πάνω από 2000 share και αμέτρητα σχόλια έλαβε το post της Χειλουδάκη για τον... Έλληνα που θέλει να πεθάνει η κατσίκα του διπλανού:

«εχει δωσει μυρια απο τα φραγκα της σε φιλανθρωπιες, ενα μυριο απο καθε ταινια της απαιτει να παει σε τριτοκοσμικες χωρες,εχει κανει δικα της δεν ξερω ποσα παιδια απο ασιατικες χωρες, εβγαλε τις φωτο του γαμου της και των παιδιων της σε δημοπρασια παλι για φιλανθρωπικους σκοπους,τρεχει στα κατσαβραχα ως πρεσβειρα για να πει ενα καλο λογο και να δωσει μια αγκαλια,χτυπιεται για τα ανθρωπινα δικαιωματα ,περασε απο εναν καρκινο,σακατεψε τα οργανα της και βγηκε και μιλησε δημοσια για αυτο ενω εδωσε δυναμη σε μυριαδες γυναικες και παλι εσυ κακολαικε ζηλοφθονε ελεεινε ελληναρα θα εστιασεις στο,πωπω πως εγινε ετσι;;;; μιση εμεινε........βρε ....»...

Διαβάστε το υπόλοιπο στο post:



usay.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *