ροή ειδήσεων

Fvw: Αύξηση 12% σημειώνουν οι προκρατήσεις των Γερμανών τουριστών για την Ελλάδα


Σταθερή αύξηση σημειώνουν φέτος οι προκρατήσεις των Γερμανών ταξιδιωτών για τα τουριστικά πακέτα της Ελλάδας παρόλο που το έντονο φαινόμενο της προσφυγικής κρίσης της χώρας έχει λάβει τεράστια δημοσιότητα σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του τουριστικού site Fvw.

Παράλληλα το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Μπορεί να καταγράφεται πτώση στα τουριστικά πακέτα για τη Κω, Λέσβο και τη Σάμο λόγω των προσφυγικών ροών που δέχονται τα νησιά αυτά, ωστόσο οι προκρατήσεις των τουριστικών πακέτων για τους υπόλοιπους προορισμούς της χώρας δεν έχουν επηρεαστεί μέχρι στιγμής από το φαινόμενο αυτό, σύμφωνα με tour operators και ξενοδόχους της χώρας».

Μάλιστα ο εκπρόσωπος της TUI ανέφερε ότι: «Αύξηση 12% σημειώνουν οι προκρατήσεις των Γερμανών τουριστών για την Ελλάδα αλλά κυρίως για την Κρήτη και την Κέρκυρα. Ωστόσο πτώση καταγράφουν οι προκρατήσεις των Γερμανών τουριστών για Κω, Λέσβο και Σάμο».

Από την άλλη πλευρά ο εκπρόσωπος της Thomas Cook επισήμανε ότι: «Κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί της Ελλάδας για τους ταξιδιώτες θεωρούνται η Κρήτη, η Ρόδος, η Κέρκυρα και η Κως. Δεν έχουν ακυρωθεί οι προκρατήσεις τουριστικών πακέτων για τη Ελλάδα.Η χώρα εξακολουθεί να θεωρείται ο τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός για τους πελάτες της Thomas Cook για την θερινή περίοδο του 2016».

Την δική του άποψη επί του θέματος εξέφρασε και ο εκπρόσωπος της Alltours λέγοντας ότι: «Αύξηση σημειώνουν οι προκρατήσεις τουριστικών πακέτων για την Κρήτη και τη Ρόδο φέτος σε σχέση με πέρυσι. Αλλά αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω οι προκρατήσεις των τουριστών για την Ελλάδα το 2016. Ωστόσο πτώση καταγράφουν οι προκρατήσες των τουριστών για Κω και Σάμο λόγω του φαινομένου της προσφυγικής κρίσης που σημειώνεται στα νησιά αυτά το 2016 σε σχέση με το 2015».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *