ροή ειδήσεων

Δύο πλοία του ΝΑΤΟ «περιπολούν» στο Αιγαίο … Ενώ το «Χάος Kυριαρχεί» παντού στη Χώρα! (Χάρτης)

Δεν γνωρίζουμε τι απαντάει το ΥΠΕΞ για τις Τουρκικές αξιώσεις με
το έγγραφο που ο Τούρκος Στρατηγός εκπρόσωπος στο ΝΑΤΟ, υποδεικνύει πως θα ονομάζουμε τα νησιά μας …Δεν γνωρίζουμε γιατί ο Έλληνας ΥΠΕΞ δέχεται τις απειλές του Τούρκου μέσα στην Πατρίδα μας και μετά τα ρίχνουμε στον Μεταφραστή …Αλλά εκείνο που γνωρίζουμε ,είναι ότι παντού κυριαρχεί το Χάος!

NATO Secretary General welcomes expansion of NATO deployment in the Aegean Sea …Εμείς μόνο δύο πλοία βλέπουμε να χαζεύουν εδώ και ημέρες στο Κεντρικό Αιγαίο !…»Δείτε τα στο χάρτη Δευτέρα 02:32 7/3/2016″!

Δεν γνωρίζουμε τι είπε ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ οτι το θέμα των περιπολιών της Νατοικής Ναυτικής Δύναμης και τακτοποιήθηκε και πως έκαναν ,αν έκαναν πίσω οι Τούρκοι στις αξιώσεις τους ; μήοως Κάναμε ως συνήθως εμείς πίσω ;

Τα μηνύματα όμως που παίρνουμε απο την άλλη πλευρά του Αιγαίο δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά και δυστυχώς το ΥΠΕΞ πιάστηκε για μια άλλη φορά απροετοίμαστο

Ακόμη και απλοί Στρατιωτικοί Αναλυτές «διάβαζαν» και το έγραφαν, ότι ήταν θέμα χρόνου ότι θα κλείσουν τα Σύνορα μετά και την Σφαγή στο Παρίσι , η Κυβέρνηση της Ελλάδος περί άλλων ετύρβαζε !

Όταν όλοι μας φωνάζαμε για τους χιλιάδες Λάθρο στο Καστελόριζο και στα νησιά μας, ο Δρίτσας έλεγε ότι έχουν «γνώση οι φύλακες» ,στέλνοντας απλά μισθωμένα πλοία να τους μεταφέρουν στον Πειραιά μέχρι και που εκεί δεν ξέρουν πια που να τους βάλλουν !

Ο Μουζάλας έλεγε ότι το πρόβλημα είναι διαχειρίσιμο και έφερνε παραδείγματα οτι το 1990 ήρθαν στην Ελλάδα 500.000 χιλ Αλβανοί …Άσχετοι οι χρόνοι ,άσχετες οι συνθήκες και άσχετοι οι άνθρωποι που του έκαναν την ανάλυση ..Αλλά δεν είναι της Παρούσης να το αναλύσουμε !

Βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph Τόσκας : H ελληνική κυβέρνηση,προσθέτει δεν μπορεί να σταματήσει τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, οι οποίοι επιθυμούν να διασχίσουν τα βόρεια σύνορα της χώρας, με προορισμό τα κράτη της κεντρικής και της βόρειας Ευρώπης.

Έφτασε σήμερα να το παραδεχθεί και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Υποοστράτηγος ε.α , ότι δεν μπορεί να ανακόψει πλέον τις ροές και είναι φυσικό …Όταν εδώ και ένα χρόνο δίνεις πληροφορίες μη αντικειμενικές για να μην πούμε κάτι χειρότερο ,όταν βρίσκεις μπροστά το πρόβλημα τα χάνεις ,ειδικά αν είσαι και άσχετος !

Ο Μουζάλας δήλωσε οτι μπορεί να κατασκευάσει 15.000 θέσεις φιλοξενίας το λέει τώρα, κάθε εβδομάδα …Αυτός που αν δεν αναλάμβανε ο Στρατός δεν θα είχε κατασκευάσει ούτε μια αποθήκη …Γυναικολόγος είναι ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα ,αν και μετά την προειδοποίηση του Αβραμόπουλου για 100.οοο μέσα στο Μάρτιο άρχισε να τρέχει να μας προετοιμάσει για τα μύρια κακά που έρχονται !

«Με συνθήματα «Εχουμε ίσα δικαιώματα για μετεγκατάσταση», «Ολοι οι Αφγανοί είμαστε πρόσφυγες», εκατοντάδες Αφγανοί λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.»

Αν σήμερα δεν αποφασίσουμε να κάνουμε επιτέλους Αποτροπή δεν μπορούμε να φανταστούμε τα δεινά που θα έρθουν και άν σήμερα οι πρόσφυγες και οι λάθρο χωρίς καθοδήγηση διαμαρτύρονται ,αύριο δεν θα συμμαζεύονται με τίποτα !

Όταν πριν ακόμη περάσουν 24 ώρες απο το κοινό ανακοινωθέν των Πολιτικών Αρχηγών για Κέντρα Κράτησης και βγαίνει η κυρία Τασία και υπερασπίζεται την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και του ελάτε εδώ στην Κ.Ε του Σύριζα ,οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ακόμη ή δεν θέλουν να καταλάβουν που πάνε να μπλέξουν τη χώρα !

Απο την άλλη ο ΥΕΘΑ Καμμένος που περιμέναμε κάτι καλύτερο απο αυτόν ,μας φλόμωσε με το ΝΑΤΟ και με τα Παπαγαλάκια απο τηλεοράσεως οτι θα έρθουν οι Ναύαρχοι του ΝΑΤΟ να μας σώσουν από τους Τούρκους και τους Λαθρο-διακινητές ….Περάσαν 12 ημέρες από ημερομηνία και δύο Πολεμικά χαζεύουν το ένα νότια της Μυτιλήνης και το άλλο το Τούρκικο έχει αράξει εδώ και ημέρες δυτικά της Ρόδου ! (δείτε τα στο Χάρτη)

Ήδη τα στελέχη μας και οι Στρατιώτες είναι στα Όρια τους με το να δουλεύουν νύχτα και ημέρα για τους Λάθρο …Για πόσο πιστεύει ο Υπουργός και η Κυβέρνηση ότι θα αντέξουν ακόμη να υπηρετούν τους Λάθρο που δεν κάνουν απολύτως τίποτε να οργανωθούν οι ίδιοι και να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους ;

Ας μας βοηθήσει ο Θεός γιατί από πουθενά αλλού δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε !!



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *