ροή ειδήσεων

Τα Χρυσά βραβεία και το Oscar στο Ροδίτικα προϊόντα … «Απλώς» !


Το «Απλώς» έλαβε μια ακόμα διάκριση στη απονομή των «Ermis Awards 2016»!

Το πιο πρόσφατο «χρυσό»

Το brand της εταιρείας μας, απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα με την κατάκτηση του χρυσού βραβείου στα φετινά βραβεία «Ermis Awards» για την συσκευασία των προϊόντων μας, στην κατηγορία «Συσκευασία και Σειρά Συσκευασιών Τροφίμων και Γαλακτοκομικών / Ευρείας Κυκλοφορίας». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) η οποία βράβευσε τις καλύτερες ιδέες της χρονιάς.

And the «Oscar» goes to… Απλώς!

Μια νέα εξαιρετική διάκριση για την Liber ΑΕΒΕ και το «Απλώς», είναι και το OSCAR του packaging design , που λάβαμε στα κορυφαία και πλέον αναγνωρισμένα διεθνή βραβεία σχεδιασμού συσκευασίας, «Pentawards» με την κατάκτηση του ΧΡΥΣΟΥ τίτλου, έχοντας αξιολογηθεί από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 12 διεθνώς αναγνωρισμένους designers. Η εκδήλωση διεξήχθη στοΛονδίνο και διαγωνιστήκαμε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του κόσμου. Τα «Pentawards» είναι ο πρώτος και μοναδικός παγκόσμιος διαγωνισμός design αφιερωμένος στο σχεδιασμό συσκευασίας σε όλες τις μορφές της.

Το «Απλώς» και στις ΗΠΑ

Μια ακόμη ιδιαίτερα τιμητική διάκριση λάβαμε και από τον Αμερικανικό Κολοσσό «The Dieline» για τον σχεδιασμό των συσκευασιών της εταιρίας μας.

Την εξαιρετική δημιουργική ιδέα για τις συσκευασίες της Liber ΑΕΒΕ , που απογείωσε το «Απλώς» σε Ελλάδα και εξωτερικό, υπογράφει η διεθνούς φήμης εταιρεία «mousegraphics».

Τα «όπλα» μας

Έχοντας ως εφόδια αυτές τις εξαιρετικές εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και επιτυχίες, συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να επιμένουμε πιο δυναμικά στους αρχικούς μας στόχους, δηλαδή, στην άοκνη προσπάθεια για ανάπτυξη του τόπου μας, στηρίζοντας τον παραμελημένο πρωτογενή τομέα, στην παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το μέλλον μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η επέκταση της εταιρείας μας, με την ανάδειξη των Δωδεκανησιακών προϊόντων έξω από τα διοικητικά σύνορα του νομού μας, είναι πολύ κοντά.

Η Υπόσχεση…

Παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας. Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας από τις συνεργαζόμενες φάρμες μέχρι και το ράφι με καθημερινούς ελέγχους και πιστοποίηση διαδικασιών, είναι γεγονός. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχιστεί η πολιτική της Liber ΑΕΒΕ.

Στηρίζουμε τον τόπο και την ποιότητα που μπορεί να αναδείξει!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!



http://rodosreport.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *