ροή ειδήσεων

Δείτε ένα εντυπωσιακό video με την γιγαντιαία Ελληνική σημαία 460 τετραγωνικών μέτρων που κυματίζει στο λιμάνι της Καλύμνου.


Μία εντυπωσιακή γιγαντιαία Ελληνική σημαία 460 τετραγωνικών μέτρων
(28Χ16,40μ), , κυματίζει σήμεραΔευτέρα 7 Μαρτίου 2016 στο λιμάνι του νησιού μας, με αφορμή που τα Δωδεκάνησα και η Κάλυμνος, εορτάζουν την 68η επέτειο της Ενσωμάτωσης με την μητέρα Ελλάδα .

Παρά τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή , ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Καλύμνου Νικόλαος Μαμμάκας ,τα μέλη της Φιλαρμονικής, αλλά και αρκετοί εθελοντές, λίγο μετά τις 08.30 το πρωί, κατάφεραν να υψώσουν με τη βοήθεια γερανοφόρου, τη σημαία των τεραστίων διαστάσεων στην ακριτική Κάλυμνο.

Η σημαία υψώθηκε και κυματίζει στο χώρο του λιμανιού Καλύμνου, δίπλα στο κτίριο της Φιλαρμονικής, στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Να θυμίσουμε ότι η εν λόγω σημαία, είχε υψωθεί στο νησί μας πριν 3 χρόνια το έτος 2013 στην επέτειο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου είναι δωρεά από κατοίκους της Ζακύνθου και παραχωρήθηκε στη Δημοτική Φιλαρμονική Καλύμνου το 2013. Οι φίλοι από τη Ζάκυνθο, αξίζει να σημειώσουμε το όνομα του πρωτεργάτη Σταμάτη Λιβέρη , που την δώρισαν, είχαν δει μέσω διαδικτύου τη σημαία 30 τμ που είναι ανηρτημένη στο κτίριο που στεγάζεται η Δημοτική Φιλαρμονική ,επικοινώνησαν με το μαέστρο Νικόλαο Μαμάκα και του γνωστοποίησαν την πρόθεση τους να χαρίσουν αυτή τη σημαία των τεραστίων διαστάσεων στην ακριτική Κάλυμνο.

Μάλιστα όπως είπαν, αρχική τους σκέψη ήταν να την χαρίσουν στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά τελικά υπερίσχυσε η ακριτική Κάλυμνος για ιστορικούς και Εθνικούς λόγους.

Η σημαία για τις εκδηλώσεις το 2013, της επετείου της 25ης Μαρτίου, αναρτήθηκε στο Ξενοδοχείο Ολύμπικ στην κεντρική πλατεία και κάλυψε όλη την πρόσοψη του και έδενε απόλυτα με το εορταστικό πνεύμα της ημέρας, αλλά και τα παρελαύνοντα τμήματα που την είχαν ως φόντο.

Φωτογραφίες από την ανάρτηση της σημαίας τότε, έκαναν άμεσα το γύρω του κόσμου, μέσω του διαδικτύου και αποτέλεσαν σημαντική είδηση για όλα τα ΜΜΕ ηλεκτρονικά και έντυπα και μία τεράστια προβολή για την Κάλυμνο.

Δείτε το εντυπωσιακό video με την Φιλαρμονική να παιανίζει τον εθνικό ύμνο και εμβατήρια, κάτω από τη γιγαντιαία σημαία.

Επίσης πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατώντας εδώ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *