ροή ειδήσεων

Πούλησε σε γυναίκα το χαρτί προτεραιότητας μέσα στη ΔΕΗ - Έβγαλε 30€ από την αναμονή!


Ένα... απίθανο και όμως ελληνικό περιστατικό στη ΔΕΗ του Βόλου, με ένα άτομο να πουλάει το χαρτί προτεραιότητας σε γυναίκα που ήταν έτοιμη να καταρρεύσει!...



Οργή και αγανάκτηση στη ΔΕΗ Βόλου την περασμένη Παρασκευή. Καταναλωτής φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την αναμονή που έφερε η ρύθμιση των 36 δόσεων και καθώς ο χρόνος εξυπηρέτησης είχε φτάσει και ξεπεράσει τη μιάμιση ώρα λόγω της ρύθμισης, πούλησε το χαρτί προτεραιότητας σε γυναίκα από τη Σουηδία, με 30 ευρώ! Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10.00 όταν στη ΔΕΗ είχε σχηματιστεί μια μεγάλη ουρά. Περισσότεροι από 129 πολίτες είχαν απευθυνθεί στο τοπικό κατάστημα, προκειμένου να ρυθμίσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, είτε αυτές αφορούσαν σε ρεύμα για οικιακή χρήση είτε για επαγγελματική.

Αν και η αναμονή ξεπερνούσε τη μιάμιση ώρα, οι καταναλωτές περίμεναν υπομονετικά για να εξυπηρετηθούν πλην ενός, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ταλαιπωρία επειγουσών υποχρεώσεων για να βγάλει μεροκάματο. Οπως καταγγέλθηκε από καταναλώτρια, γυναίκα από τη Σουηδία είχε χαρτί προτεραιότητας με μεγάλο αριθμό, με αποτέλεσμα να κρίνεται αμφίβολο αν θα εξυπηρετηθεί μέχρι το πέρας του ωραρίου και κάποιος προσφέρθηκε για να τη βοηθήσει.

«Της έδωσε χαρτί προτεραιότητας με μικρότερο αριθμό από αυτό που είχε και της ζήτησε 30 ευρώ» είπε εξοργισμένη η πολίτης για τη συμπεριφορά του καταναλωτή. «Εάν θέλεις να εξυπηρετήσεις κάποιον γιατί έχεις καλή πρόθεση δίνεις το χαρτί προτεραιότητας με μικρότερο νούμερο. Δεν ζητάς όμως χρήματα. Αυτό είναι παράνομο» ανέφερε η ίδια και διερωτήθηκε αν αυτό έχει γίνει σύστημα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου - taxydromos.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *