ροή ειδήσεων

Φινάλε με νίκη 83-68 επί του Κολοσσού ο Άρης


Την 20ή του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης που επικράτησε εύκολα του Κολοσσού στην τελευταία αγωνιστική με 83-68Αμφότερες οι ομάδες ήταν αδιάφορες βαθμολογικά, καθώς ο Άρης είχε «κλειδώσει» την τρίτη θέση, ενώ ο Κολοσσός την είσοδό του στην τελική 8άδα.

Η αναμέτρηση δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο ο Άρης έπαιξε όμορφο μπάσκετ, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο και άφησε ευχαριστημένο τον κόσμο που βρέθηκε στο Nick Galis Hall.

Έτσι, περιμένει με πλεονέκτημα έδρας την μαχητική Κηφισιά, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο των playoffs.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Άρης πήρε διαφορά 14 πόντων στο ημίχρονο (45-31), την οποία διατήρησε παρά την αντεπίθεση του Κολοσσού στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (10-0 σερί). Είχε καλύτερα ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα και στα τρίποντα, 3 περισσότερες ασίστ, 2 παραπάνω τάπες και 3 λιγότερα λάθη από τον Κολοσσό.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Κορυφαίος παίκτης του Άρη ήταν ο Τζέικ Κοέν, ο οποίος σε μόλις 15 λεπτά είχε 13 πόντους (4/6 προσπάθειες), 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Κακή βραδιά για τον Λαρεντζάκη, ο οποίος παρότι είχε 11 πόντους, ήταν πάρα πολύ άστοχος (2/6 δίποντα, 1/7 τρίποντα), είχε 2 λάθη και 2 φάουλ σε 22 λεπτά.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η απόδοση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, όπου κατάφερε να πάρει διαφορά 14 πόντων (45-31), την οποία ουσιαστικά διατήρησε και αύξησε μέχρι το τέλος.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Ο Άρης τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα (64%), ενώ ο Κολοσσός την υπεροχή του στα ριμπάουντ και τα 8 κλεψίματα.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Ο Άρης το... νεκρό πρώτο 5λεπτο της τρίτης περιόδου, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου τα 17 λάθη που έδωσαν 28 πόντους στον Άρη.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *