ροή ειδήσεων

Δεν συμπίπτουν τα νούμερα των αρμόδιων υπουργείων για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που μπήκαν στην Ελλάδα - Πάνω απο εκατομμύριο!


Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και λαθρομετανάστες έχουν εισέλθει στην Ελλάδα
τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες αλλά τα αρμόδια υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας αδυνατούν να συνεννοηθούν και να αποτυπώσουν με ακρίβεια την πραγματική κατάσταση.

Είναι ενδεικτικό ότι οι κ.κ. Νίκος Τόσκας και Θοδωρής Δρίτσας διαβίβασαν στοιχεία στη Βουλή προς απάντηση κοινού ερωτήματος του Ευάγγελου Μπασιάκου (ΝΔ) τα οποία, όμως, δεν συμπίπτουν, αν και υποτίθεται αποτυπώνουν το μέγεθος των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών από τα θαλάσσια σύνορα.

Σύμφωνα με τον πίνακα που παραθέτει στην απάντησή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για την Προστασία του Πολίτη, το 2015 οι συλληφθέντες παράτυποι μετανάστες προερχόμενοι από τα θαλάσσια ελληνοτουρκικά σύνορα ανήλθαν σε 872.519 ( και άλλοι 3.713 από τα χερσαία). Σε αντίστοιχο πίνακα που παραθέτει ο κ. Δρίτσας στην δική του απάντηση υποστηρίζει ότι οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες ανήλθαν την περασμένη χρονιά σε 847.930 ενώ από την αρχή του 2016 έως τις 28 Μαρτίου εισήλθαν 147.541.

Πάντως, παρά την σχετική ασυνεννοησία των δύο υπουργείων τα στοιχεία δείχνουν ότι από το 2015 έως σήμερα οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που εισήλθαν από τα θαλάσσια σύνορα ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *