ροή ειδήσεων

Στο κυνήγι επενδυτών κι ο Καμμένος στα βήματα του Μάρδα


Δημιουργία κέντρου υποδοχής κρουαζιέρας σε έκταση πεδίου βολής στη Ρόδο

«ΤΑΙΠΕΔ» Ενόπλων Δυνάμεων φτιάχνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος προκειμένου να βρει έσοδα από Άραβες και Ισραηλινούς, καθώς και από την ενοικίαση αναξιοποίητων ακινήτων.

Μετά τον Δημήτρη Μάρδα που θα έκανε το «θερινό Νταβός» για τις ανάγκες του οποίου θα έφερνε στην Ελλάδα την Beyonce και την Shirley Bassey, ο κ. Καμμένος παρουσίασε στο «4ο Ετήσιο Συνέδριο Exposec - Defenceworld 2016» ένα σχέδιο για την αξιοποίηση έκτασης στη νήσο Φλέβες, για την οποία μάλιστα -κατά τον Υπουργό Αμυνας- έχουν ήδη διατυπωθεί δύο προτάσεις:

Μία πρόταση από το 'Αμπου Ντάμπι για επένδυση ύψους 3,6 δισ ευρώ για τη δημιουργία resort 22.000 θέσεων και μία πρόταση από το Ισραήλ για τη δημιουργία πρότυπου κέντρου έρευνας και τεχνολογίας.

Ο κ. Καμμένος έσπευσε πάντως να διευκρινίσει πως το «ΤΑΙΠΕΔ Ενόπλων Δυνάμεων» δεν θα πουλά, αλλά θα ενοικιάζει ακίνητα, με ενοίκιο στο 5% της αντικειμενικής αξίας.
Ανακοίνωσε επίσης ότι σε συνεργασία με την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά θα προχωρήσει στη δημιουργία κέντρου υποδοχής κρουαζιέρας σε έκταση πεδίου βολής στη Ρόδο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *