ροή ειδήσεων

Ο Καμμένος τώρα λέει ότι οι καλύτερες ημέρες έρχονται το... καλοκαίρι


Ενώ την... Πρωταπριλιά έλεγε ότι «πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, η Ελλάδα θα βγει από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε»...



Στο... καλοκαίρι παραπέμπει πλέον ο Πάνος Καμμένος στις καλύτερες ημέρες για τη χώρα μετά και τη συμφωνία για το πακέτο προληπτικών μέτρων 3,6 δισ. ευρώ που ανεβάζει το συνολικό λογαριασμό για τον ελληνικό λαό στα 9 δισ. προκειμένου να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση του τρίτου Μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Φαίνεται πως και ο υπουργός Άμυνας προσγειώνεται στη σκληρή πραγματικότητα που διαμορφώνεται μετά και το τελευταίο Eurogroup και αποσύρει τα όσα είχε πει στις αρχές Απριλίου ότι «μέχρι το Πάσχα ή λιγες ημέρες μετά το Πάσχα θα βγει από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε».

Βέβαια όλοι θα έπρεπε να ήταν υποψιασμένοι από τη δήλωση του Πάνου Καμμένου που - τυχαία(;) - έγινε την 1η Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που λέγονται τα μεγαλύτερα ψέματα όλου του χρόνου.

«Με το τέλος της αξιολόγησης και το τέλος των μνημονίων έρχονται καλύτερες ημέρες, τις οποίες θα τις δούμε από φέτος το καλοκαίρι» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του πρόεδρο των ΑΝΕΛ από το βήμα του συνεδρίου της νεολαίας του κόμματος.

Στην ίδια ομιλία του, τέλος, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο προσφυγικό παίζοντας με τους αριθμούς. Επικαλούμενος στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι «το 2002 στην Ελλάδα ήταν 1.100.000, το 2011 ήταν πάλι 979 χιλιάδες και σήμερα μιλάμε για 50 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε οργανωμένους καταυλισμούς, προκειμένου να αναλάβει η κάθε χώρα της ΕΕ την ευθύνη και την ποσόστωση για να τους φιλοξενήσει».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *