ροή ειδήσεων

Εξωραϊσμός της περιοχής Μόντε Σμιθ στην Ακρόπολη της Ρόδου, με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων και συλλόγων

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και την Κυριακή 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο εξωραϊσμός της περιοχής Μόντε Σμιθ στην Ακρόπολη της Ρόδου, με τη συμμετοχή της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, των Προσκόπων, της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου, της Τοπικής Κοινότητας Φανών και της ΔΕΥΑΡ.


Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, και το Γραφείο Εθελοντισμού δια της αντιδημάρχου κ. Άννας Ζωάννου, τους ευχαριστούν δημόσια για την άμεση ανταπόκριση, και την ουσιαστική και έμπρακτη βοήθεια.


«Οι δράσεις τις οποίες προγραμματίζει η δημοτική αρχή, αποτελούν μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας», δήλωσε ο δήμαρχος και προσκάλεσε όλους τους πολίτες να στηρίξουν έμπρακτα τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.


Ο κ. Χατζηδιάκος υπογράμμισε ότι η «ενεργοποίηση και η στήριξη Δικτύου Εθελοντών προς υποβοήθηση δράσεων που θα συνδράμουν τις υπηρεσίες του Δήμου για ένα καλύτερο περιβάλλον είναι για τη δημοτική αρχή στόχος και συνεχής προσπάθεια».















http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *