ροή ειδήσεων

Καθαρή Ελλάδα σε μια μόνο μέρα… γίνεται;


Πανελλαδική δράση καθαρισμού «Let’s do it Greece» την Κυριακή 17 Απριλίου

Γίνεται να καθαρίσουμε ολόκληρη την Ελλάδα σε μία μόλις μέρα; Αν ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, γίνεται! Φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Εθελοντική Δράση Καθαρισμού, «Let’s Do it Greece», με στόχο τον καθαρισμό ολόκληρης της χώρας σε μία μόνο μέρα.

Έτσι την Κυριακή 17 Απριλίου, η οικογένεια του «Let’s do it Greece» με τη συνεργασία φορέων, εθελοντικών ομάδων, συλλόγων, σχολείων, δήμων, περιφερειών θα καθαρίσει εκατοντάδες Ελληνικές περιοχές ταυτόχρονα, κάνοντας πραγματικότητα το όραμα όλων μας για μια πιο καθαρή Ελλάδα!

Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βέροια, Μυτιλήνη, Κίμωλος, Ρόδος… είναι μερικές από τις διαρκώς αυξανόμενες περιοχές που θα συμμετέχουν στην δράση. Η ανταπόκριση των εθελοντών είναι μεγάλη και οι σακούλες περιμένουν να γεμίσουν σκουπίδια. Φόρα κι εσύ τα γάντια σου και γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

Η SANITAS ως ειδικός στην καθαριότητα, γίνεται μέρος αυτής της μεγάλης εθελοντικής οικογένειας και ενώνει τις δυνάμεις της με 60,000 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα παραχωρώντας τους γάντια και χιλιάδες σακούλες απορριμμάτων για να τις γεμίσουν με σκουπίδια προκειμένου να κάνει την αποστολή τους ευκολότερη!

Μάθε περισσότερα για την δράση και ξεκίνα να γεμίζεις κι εσύ σκουπίδια την σακούλα σου! Μπες τώρα στο www.letsdoitgreece.org

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *