ροή ειδήσεων

Έλληνας παρουσιαστής: «Δεν τελείωσα το σχολείο, το λέω και δεν ντρέπομαι»


Για την πετυχημένη τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, για την παιδική του ηλικία και για πολλά άλλα μίλησε στο περιοδικό DownTown Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν τελείωσε το σχολείο κι εξήγησε τους λόγους...



Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος συντροφιά με τον κολλητό του, Σάκη Τανιμανίδη μας ταξιδεύουν σε πολλά και μακρινά σημεία του πλανήτη με τα νούμερα τηλεθέασης να τους ευνοούν και να δείχνουν την αγάπη του κοινού, αλλά όπως είπε του χρόνου δε θα ήθελε να συνεχίσει.

"Του χρόνου δεν θα ξανακάνω World Party. Πριν από την εκπομπή, ταξίδευα για τρία χρόνια συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς τατουάζ. μετά ήρθε η εκπομπή και έλειπα άλλα πέντε χρόνια. Όταν έφυγα από εδώ, ο σκύλος μου ήταν τριών ετών και τώρα είναι δέκα.

Τα ανίψια μου με το ζόρι περπατούσαν και τώρα πηγαίνουν σχολείο. Είναι δύσκολο! Χάνεις πολλές σημαντικές στιγμές. Είναι μια δουλειά. Μην είμαστε αχάριστοι. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πιο δύσκολη δουλειά. Αλλά, καλώς ή κακώς, κουράστηκα. Του χρόνου δεν θα το ξανακάνω με τίποτα."




Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν τελείωσε το σχολείο:

"Δεν είναι ότι δεν ήθελα να τελειώσω το σχολείο. Δεν μπορούσα να διαβάζω από πολύ μικρός, λόγω όλης της κατάστασης. Δεν χρειάζεται να ανφερθώ σε λεπτομέρειες. Θυμάμαι να κοιμάμαι στο θρανίο. Δεν μπορούσα να διαβάσω. Δεν είχα διάθεση να διαβάσω. Έφτασα σε μια ηλικία, στα 15 μου, που αναγκάστηκα να πηγαίνω στο Νυχτερινό της Ικτίνου γιατί θα έμενα στην ίδια τάξη. Δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί. Ήμουν πολύ κακός για το σχολείο και έπρεπε να φύγω. Τη μέρα δούλευα, το βράδυ πήγαινα στο σχολείο, το πρωί ξαναδούλευα. Όλα αυτά για να βγαίνω οικονομικά. Και μετά ήρθε το χαρτί για να πάω φαντάρος. Τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερα να τελειώσω και με αυτή την υποχρέωση, για να επιστρέψω και να αρχίσω να δουλεύω. Εν τω μεταξύ, ήμουν έξι μήνες στον Άγιο Στέφανο στην Αθήνα."

Πηγή:womenonly.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *