ροή ειδήσεων

Επίθεση Λιβέρη στον Τραμπ από το Πέρθ


Σκληρή επίθεση εναντίον του υποψήφιου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε από το Περθ ο ομογενής Ελληνοαυστραλός Κροίσος, Ανδρέας Λιβέρης.

Ο κ. Λιβέρης, που υπήρξε σύμβουλος των προέδρων Κλίντον και Ομπάμα, χαρακτήρισε «επικίνδυνο τον Τραμπ για τις ΗΠΑ και τον κόσμο».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Πάσχα των Καθολικών ο κ. Λιβέρης (ο οποίος είναι και επικεφαλής του Hellenic Initiative) το πέρασε στο σπίτι του Αυστραλού πρωθυπουργού Μάλκολμ Τέρνμπουλ στο Σίδνεϊ, δηλώνοντας, πάντως, ότι ο ίδιος, ως ορθόδοξος, θα κάνει Πάσχα τον Μάιο «με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο».

Ο Ανδρέας Λιβέρης από το 2004 ηγείται ενός παγκόσμιου βιομηχανικού κολοσσού. Είναι ένας δισεκατομμυριούχος, είναι σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε θέματα Εξωτερικού Εμπορίου. Είναι Έλληνας τρίτης γενιάς, αλλά δηλώνει πρώτα απ' όλα Έλληνας.

Η διαδρομή Καστελόριζο-Ντάργουιν-Μίσιγκαν ήταν πολυετής και δύσκολη. Ο παππούς του έφυγε το 1910 από την εσχατιά της Ελλάδας, το Καστελόριζο μαζί με τη γυναίκα του και τον μικρό του γιο και εγκαταστάθηκε στο Ντάργουιν της Αυστραλίας που, μάλιστα, τότε είχε μόλις 300 κατοίκους.

Ο Ανδρέας Λιβέρης, είναι επικεφαλής του πολυεθνικού αμερικανικού κολοσσού Dow Chemical με τους 45.000 εργαζόμενους. Η εταιρία του συγχωνεύθηκε πρόσφατα με την DuPon, δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο κολοσσό, αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι του χρόνου θα αποσυρθεί.

Ο Λιβέρης ήρθε στην Αυστραλία με το ιδιωτικό αεροσκάφος της Dow Chemical, αξίας 85 εκατομμυρίων δολαρίων (ένα Gulfstream 650 jet), ενώ υποχρεώθηκε να πληρώσει στην εταιρία του $399 τα οποία είχε πληρώσει για να αγοράσει λουλούδια στη Χίλαρι Κλίντον.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ακόμα δεν κατάλαβες Λιβέρη ότι αυτοί οι γαϊδάροι που μαλώνουσε σε ξένο αχυρώνα, είναι μαρίονέτες των καπιταλιστών που παίζουν σε ένα σόου για τα χαϊβάνια τους πολίτες meat head της Αμερικής;;; Απορώ πως δεν το έχεις ακόμα καταλάβει ......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *