ροή ειδήσεων

Μπάσκετ: Πρώτος στην κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός - Τα ζευγάρια των πλέι οφ


Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου στα πλέι οφ


Ο Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στο Ρέθυμνο, το συνέτριψε 95-59 στο ΣΕΦ στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στη φετινή Α1.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν έτσι για πέμπτη φορά την τελευταία εξαετία την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, ενώ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ θα παίξουν εκ νέου με τους Κρήτες.

Ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε χωρίς Χάκετ και Πρίντεζη, δυσκολεύτηκε μόνο στη δεύτερη περίοδο, όταν η διαφορά μειώθηκε από τους 18 στους 7 πόντους, αλλά στη συνέχεια ήταν καταιγιστικός κι έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 39 πόντους (93-54).


Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έτρεξαν επί μέρους σκορ 32-8 και τελείωσαν το παιχνίδι (76-45), δίνοντας την ευκαιρία για περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε Αγραβάνη και Αθηναίου, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο έπαιξε και ο Τολιόπουλος.

Τα ζευγάρια στα πλέι οφ είναι (η πρόκριση στις δύο νίκες): Ολυμπιακός – Ρέθυμνο, Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου, Άρης – Κηφισιά, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Άρης-Κηφισιά και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν το Σάββατο 16/4, ενώ τα δεύτερα παιχνίδια θα διεξαχθούν ύστερα από μια εβδομάδα σε Ζηρίνειο και Πυλαία, αντίστοιχα.

Ολυμπιακός-Ρέθυμνο θα ξεκινήσουν την επόμενη Τετάρτη (20/4), ενώ η σειρά Παναθηναϊκός-Κολοσσός θα αρχίσει όταν ολοκληρώσουν οι «πράσινοι» τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *