ροή ειδήσεων

Δικαίωμα στην εργασία διεκδικούν οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές των δήμων


​Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές των δήμων. Συνολικά οι 850 εργαζόμενοι ζητάνε να παραμείνουν στις θέσεις τους και να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα των τελευταίων μηνών καθώς παραμένουν απλήρωτοι.

Μητέρα που εργάζεται στις κοινωνικές δομές είναι εν δυνάμει άνεργη. Η Βίκυ είναι μια από τους 850 εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές που διεκδικούν τη συνέχιση της ισχύος των συμβάσεών τους και μετά την 1η Ιουλίου με ενσωμάτωση στο νέο ΕΣΠΑ. Μαζί με την κόρη της Φαίδρα σήμερα βρέθηκε στο υπουργείο Εργασίας για να διεκδικήσει μαζί με συναδέλφους της το δικαίωμα στην εργασία.

Κρατώντας την δυο ετών κόρη της στην αγκαλιά ανησυχεί για το μέλλον. Ο σύζυγος της λόγω οικονομικής κρίσης έχει αναγκαστεί να βρίσκεται και να εργάζεται στην Ρόδο.

Η ίδια ξέρει ότι παρά τις σπουδές τόσων χρόνων το μεροκάματο δεν βγαίνει εύκολα και αν και έχει σπουδάσει νηπιαγωγός έχουν περάσει 12 χρόνια και ακόμα περιμένει τον διορισμό της. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στις κοινωνικές δομές.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *